Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 11 сесії Чопської міської ради VIIІ скликання (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 15.12.2021 15:10
Кількість переглядів: 448

Сьогодні, 15 грудня, відбулося засідання 11 сесії Чопської міської ради восьмого скликання. На порядок денний було винесено 45 проєктів рішень сесії, серед яких 1 додаткове.

Перед початком засідання із прийдешніми святами присутніх і мешканців громади привітали вихованці закладу дошкільної освіти «Казка» м. Чоп, які заколядували на щастя, на радість та добро.

Засідання розпочалося з привітання депутата, який у міжсесійний період відзначив день народження.

Присутні затвердили звіт про виконання бюджету  Чопської міської територіальної громади за січень – вересень 2021  року, Програму  поводження з твердими побутовими відходами на території Чопської міської  територіальної громади на 2022-2023 роки, договір про передачу коштів іншої субвенції з місцевого бюджету на  проведення медичних оглядів  призову громадян на строкову військову службу, прийняття громадян на військову службу за контрактом, проведення медичного огляду, військовозобов'язаних, резервістів для визначення ступеня придатності їх до військової служби, приписки молоді Чопської міської територіальної громади, нормативну грошову оцінку земель населеного пункту м.Чоп Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області.

Було внесено зміни до бюджету, до Програми фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги, що розташовані на території Чопської міської територіальної громади на 2021 рік і Програми соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки, до структури, штату та чисельності апарату Чопської міської ради  Ужгородського району Закарпатської області та її виконавчого комітету, виконавчих органів ради, до Переліку адміністративних послуг, надаються через Управління Центр надання адміністративних послуг.

Під час засідання було затверджено бюджет Чопської міської територіальної громади  на 2022 рік і Стратегію  розвитку  Чопської міської територіальної громади на 2022-2027 роки.

Також було приведено ранги посадових осіб місцевого самоврядування у відповідності до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», прийнято майно (кисневі концентратори) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області до комунальної власності Чопської міської територіальної громади, збільшено розмір статутного капіталу Комунального підприємства «Водоканал Чоп», встановлено заборону на торгівлю алкогольними напоями в нічний час на території Чопської територіальної громади.

Разом із тим затверджено план підготовки проєктів регуляторних актів в сфері господарської діяльності на 2022 рік, передавальний акт комунального підприємства Чопської міської ради «Соломоново», Порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости у Чопській міській територіальній  громаді, символіку села Червоне – герб і прапор, описи  та положення про порядок використання символіки, проєкт про звітування депутатів і план роботи Чопської міської ради на І півріччя 2022  року.

Наостанок було прийнято 21 рішення щодо земельних питань та надано 2 дозволи на розробку детальних планів територій.

У різному виступив депутат Ігор Єськін, котрий наголосив про можливість отримання коштів за вакцинацію у додатку Дія, а міський голова Валерій Самардак подякував обранцям громади за роботу впродовж року, привітав із прийдешніми святами та запросив на відкриття міської ялинки, котре відбудеться 19 грудня.

Онлайн-трансляцію можна переглянути за посиланням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь