Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальне

25 Липня, 2023 р., 12:43
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології в найближчі 1-2 години та протягом ночі 25 липня переважно в західний частині території Закарпатської області та по м. Ужгороду очікуються грози. Під час гроз місцями значні короткочасні дощі, шквалисте посилення вітру 15-20 м/с, в окремих пунктах град (І рівень небезпечності, жовтий).   
24 Липня, 2023 р., 16:20
Західний кукурудзяний жук   (Diabrotica virgifera virgifera) — обмежено поширений в Україні карантинний шкідник. Загальновідомим фактом є те, що він потрапив в наші краї з американського континенту і поступово тут «обживається». Існує думка, що незабаром, через активне розповсюдження, цей шкідник може втратити статус карантинного. Західний кукурудзяний жук зустрічається переважно в західних областях України, з періодичною появою трохи східніше. Окрім західних областей, карантинний режим запроваджувався в Вінницькій, Житомирській, Київській, Черкаській областях. Шкідник був зафіксований навіть на Миколаївщині та Одещині. Ареал його розповсюдження щороку збільшується. Існують дані, що шкідник поширюється мінімум на 50 кілометрів на східніше щороку.
20 Липня, 2023 р., 08:39
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології у найближчі 1-2 години та протягом дня 20-го липня на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород очікуються грози. Під час гроз значні короткочасні дощі, шквалисте посилення вітру 15-20 м/с, в окремих пунктах град (І рівень небезпечності, жовтий).
19 Липня, 2023 р., 17:09
Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології у найближчі 1-3 години, ввечері 19-го та в першій половині ночі 20-го липня на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород очікуються грози та значні короткочасні дощі. Під час грози шквалисте посилення вітру до 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь