Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

Дата: 26.08.2021 16:24
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

Сьогодні, 26 серпня, відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 63 питання, серед яких 3 додаткові.

Присутні заслухали та затвердили звіт про виконання бюджету Чопської міської територіальної громади за січень – червень 2021 року, про роботу КНП Чопської міської ради «Чопська міська лікарня» за І півріччя 2021 року, інформацію про мережу закладів освіти, культури і спорту Чопської міської територіальної громади на 2021/2022 навчальний рік. На засіданні було схвалено Програму оздоровлення та відпочинку дітей Чопської міської територіальної громади на 2022-2024 роки; Програму імунопрофілактики та захисту від інфекційних хвороб населення Чопської міської територіальної громади на 2021-2024 роки; Програму виконання рішень судів та інших виконавчих документів на 2021-2024 роки; мирову угоду у справі № 907/534/19; прогноз бюджету Чопської міської територіальної громади на 2022 -2024 роки.

Були внесені зміни до складу наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій Чопської міської територіальної громади, до комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості, громадської комісії з житлових питань, адресу об’єкту нерухомого майна, до рішення виконавчого комітету Чопської міської ради від 16 червня 2016 року № 114 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій».

Разом із тим було надано службові житлові приміщення (квартири), дозвіл на приватизацію квартири, житлових приміщень (кімнат) у гуртожитку, на  видалення зелених насаджень, на вчинення правочину від імені малолітньої дитини, на відчуження 1/2 житлового приміщення, де право користування мають діти. Також виключено жиле приміщення (квартири) з числа службових, встановлено опіку над майном дитини-сироти і тариф послуги комунального підприємства Чопської міської ради «Чопський ринок», влаштовано на повне державне утримання дитину, позбавлену батьківського піклування.

Наостанок було прийнято 34 рішення щодо надання матеріальної допомоги та 5 матеріальних допомог на поховання.

У різному міський голова наголосив на необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо необхідності вакцинації, а секретар міської ради запросила долучитися до урочистих заходів, присвячених Дню пам’яті захисників України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь