Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває вакцинальна кампанія

Дата: 28.08.2021 08:38
Кількість переглядів: 725

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Уже другий рік поспіль увесь світ долає пандемію COVID-19. На жаль, ця хвороба виявилася значно підступнішою, ніж це здавалося ще рік тому. Вона широко розповсюдилася і в Україні також - усі ми це добре знаємо. Від COVID-19 та його наслідків потерпають люди в кожному регіоні - незалежно від віку, статі або професії.

Мешканці громади не є винятком:  чимало наших  громадян уже перехворіли.

Саме тому загальна вакцинація розглядається наразі як завдання державної ваги і національної безпеки. У центрах вакцинації (КНП «Чопська міська лікарня» м.Чоп, вул. Молодіжна, 12, І поверх, кабінет 4 та лікарня, що знаходиться за адресою вул. Приозерна, 4) завезено достатню кількість якісних та визнаних у світі вакцин, якими  мешканці громади  мають можливість щепитися безкоштовно та у найкоротші терміни.

Але практична реалізація цієї можливості - це питання усвідомленого вибору кожного з нас. Вакцинуючись від COVID-19, ми не лише захищаємо себе та своїх близьких, а й наближаємо час, коли усією країною зможемо повернутися до звичного життя.

Зважаючи на те, що пандемія не відступила остаточно, та адаптивний карантин в Україні триває,  просимо  Вас скористатися усіма наявними можливостями і зробити щеплення проти підступної хвороби COVID-19. 27 серпня відбулося засідання Чопської міської територіальної  комісії ТЕБ та НС, де був затверджений План дій із забезпечення посилених заходів протидії короновірусній хворобі на території Чопської міської територіальної громади, в якому визначені дієві заходи на упередження розповсюдження цього вірусу.

Щиро віримо у вашу свідомість та громадянську відповідальність! Дякуємо всім, хто уже вакцинувався, і переконані, що з кожним днем надійно захищених від COVID-19 мешканців нашої громади ставатиме дедалі більше.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь