Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У міській раді засідала комісія з питань ТЕБ та НС

Дата: 13.10.2021 11:42
Кількість переглядів: 501

Фото без опису

У понеділок, 11 жовтня,  у міській раді відбулося позачергове засідання міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Окрім членів комісії ТЕБ та НС, були присутні в.о. начальника управління освіти, культури, молоді і спорту Єва Сюч та директор КП ЧМР «Водоканал Чоп» Жанна Артеменко.

Під час засідання розглянуто питання щодо виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо- зимовий період 2021/2022 років. У результаті розгляду питання, комісією вирішено визначити ситуацію, склалася у зв’язку відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021/2022 років, відповідно до Національного класифікатора  надзвичайних ситуацій ДК 019:2010 (код НС10800-НС у наслідок аварій на системах життєзабезпечення) пункту 4.3 - надзвичайною. Керівникам установ, організацій терміново розглянути питання щодо постачання природного газу. Забезпечити економне та раціональне використання енергоресурсів. Не допускати випадків використання природного газу  понад мінімально необхідні норми. Перевірити готовність підвідомчих котелень до переходу на альтернативні види палива.

Крім того, на засіданні було уточнено плани реагування на надзвичайні ситуації  на території Чопської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь