Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівники Управління праці та соціального захисту населення відвідали мешканців Чопської МТГ, які проживають в "Центрі надання соціальних послуг" (ФОТО)

Дата: 18.11.2021 09:32
Кількість переглядів: 408

Фото без описуУчора, 17 листопада, працівники Управління праці та соціального захисту населення відвідали 3 одиноких непрацездатних мешканців Чопської міської територіальної громади, котрі проживають на постійній основі в "Центрі надання соціальних послуг" Великодобронської сільської ради. Представники УПСЗН обговорили питання перебування підопічних, які розповіли, що вони повністю задоволені умовами проживання: ведеться постійний догляд, необхідне медичне обслуговування, забезпечення харчуванням, санітарно-гігієнічними та матеріально-побутовими умовами.

Зазначимо, що відповідно рішення №6 10 сесії восьмого скликання від 10 листопада 2021 року, затверджено Договір про передачу коштів іншої субвенції з місцевого бюджету на надання соціальних послуг громадянам Чопської міської територіальної громади на 2022 рік, відповідно до якого у бюджеті територіальної громади буде передбачено кошти для постійного проживання 3 осіб у стаціонарному відділенні "Центру надання соціальних послуг".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь