Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підведено підсумки ІІ етапу обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”

Дата: 24.11.2021 10:36
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

Уже не один рік поспіль у закладах загальної середньої освіти проводиться обласний конкурс літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”.

Участь у конкурсі взяли й учні закладів загальної середньої освіти Чопської міської територіальної громади. Конкурс проводився у чотирьох номінаціях: «Вірш», «Лист», «Малюнок» та «Фоторобота». Перше місце серед учасників ІІ етапу конкурсу у номінації «Вірш» посіла Юлія Іванівна Лешко, учениця 10-Б класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступеніів №1, у номінації  «Лист» -  Анна Іванівна Струць, учениця 7-Б класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, у номінації «Малюнок»  -  Ірина Ігорівна Горбей, учениця 5-Б класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, у номінації «Фоторобота» - Софія Русланівна Шулевка, учениця 10-Б класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1. Роботи учнів-переможців були відправленні на участь у ІІІ етапі в департамент освіти і науки, молоді і спорту Закарпатської облдержадміністрації, Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”, Закарпатський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь