Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагороджено команди учасниці І-го відкритого Чемпіонату Чопської МТГ з мініфутболу (ФОТО)

Дата: 06.12.2021 10:34
Кількість переглядів: 776

Фото без опису

Учора, 5 грудня, у приміщенні комунального закладу «Центр культури і дозвілля Чопської МТГ» відбулося урочисте нагородження команд учасниць І-го відкритого Чемпіонату Чопської МТГ з мініфутболу. На заході були присутні Чопський міський голова, голова Федерації футболу міста Чоп Валерій Самардак, заступник голови Федерації футболу Закарпаття Віктор Качур,  голова Федерації футболу Ужгородського району Іван Ковач, його заступник Василь Хмельницький. Захід проводив член виконкому Асоціації футболу Закарпаття Степан Селменський, котрий зауважив, що чемпіонат Чопської МТГ з мініфутболу став першим на Закарпатті чемпіонатом серед громад.

Урочистості розпочалися з того, що дружині футбольного арбітра, активіста Людвига Чорби, котрий перебуває на лікуванні в Угорщині, вручили подяку та грошову допомогу від Федерації футболу. Також цього дня чимало футболістів отримали подяки від міської, районної та обласної федерацій.

«Я дуже радий, що вперше не просто в Чопі, а й у Закарпатті проведений чемпіонат по футболу серед громади. Я дуже дякую старостам, які допомогли в проведенні заходу, але найперше велику подяку висловлюю присутнім у цій залі.

Чоп дійсно має великі традиції. І сподіваюся, вони будуть продовжуватися. Я бачу в залі багато дітей, я бачу майбутнє. Я бачу в залі багато майстрів м’яча, котрі виборювали першість на чемпіонаті. Діти будуть брати з вас приклад. Тільки разом досвід, бажання грати і любов до футболу виведуть наш міський громадський футбол на новий рівень.

Я бажаю всім успіхів і здоров’я. І я впевнений, що на наступний рік другий турнір буде проводитися в значно іншому форматі. Для цього вам бажаю натхненно тренуватися і постійно мріяти про те, що футбол у Чопі буде розвиватися», — відзначив міський голова Валерій Самардак.  

Присутні переглянули короткий фільм про відзначення 105-ї річниці чопського футболу у 2019 році.

Під час заходу було нагороджено найкращого воротаря Юрія Сабодаша («Червоне»), найкращого бомбардира — Антона Павленка («Локомотив-ветерани»), найкращого захисника — Ярослава Яворіва («Карпатська січ»), найкращого півзахисника — Анатолія Павліша («Карпатська січ»), найкращого нападника — Дмитра Лукача («Т0300»).

Подяку за участь у турнірі отримала команда села Червоного, бронзові медалі та кубок за третє місце — команда військової частини Т0300, срібні медалі та кубок за друге місце —«Локомотив-ветерани». Перемогу у змаганні виборола «Карпатська січ».

Із вітальними номерами виступили народний аматорський клуб східного танцю “Наргіс”, ансамбль сучасного танцю “Арабеск”, вокальний ансамбль “Асорті”, дует Оксани Волос і Віри Сентипал КЗ «Центр культури і дозвілля Чопської МТГ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь