Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС (ФОТО)

Дата: 17.12.2021 12:34
Кількість переглядів: 470

Фото без опису

Сьогодні, 17 грудня, відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Окрім членів комісії, були присутні спеціаліст відділу охорони здоров’я Ірина Зуєва, начальник  Ужгородського районного управління ГО  ДСНС України  у Закарпатській області Віктор Глушеня.

Під час засідання розглянуто 4 питання порядку денного:

1. Про вжиття  протиепідемічних заходів на COVID-19 на території Чопської міської територіальної громади протягом 2021 року.

2. Про створення пожежно-рятувальних підрозділів місцевої, добровільної пожежної охорони та центрів безпеки на території Чопської МТГ.

3. Підсумки роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чопської міської  територіальної громади  за 2021 рік.

4. Затвердження Орієнтовного плану роботи  комісії на 2022 рік.

Щодо першого питання виступила спеціаліст відділу охорони здоров’я Ірина Зуєва, котра повідомила, що станом на 16 грудня у 1227 мешканців Чопської міської територіальної громади виявлено зараження коронавірусом COVID-19, із яких:

Населений пункт

Кількість захворілих

Одужали

Хворіють

Летальні випадки

Есень

33

22

7

4

Петрівка

28

25

3

0

Соловка

21

15

4

2

Соломоново

109

91

14

4

Тисаашвань

57

45

9

3

Червоне

58

49

8

1

Чоп

901

785

94

22

Тисауйфалу

20

17

2

1

Всього

1227

1049

141

37

Про створення пожежно-рятувальних підрозділів місцевої, добровільної пожежної охорони та центрів безпеки на території Чопської МТГ доповідав начальник  Ужгородського районного управління ГО ДСНС України  у Закарпатській області Віктор Глушеня. Було зазначено, що такі підрозділи насамперед потрібні у найбільш відділених від підрозділів ГУ ДСНС України у Закарпатській області населених пунктах.

Підбила підсумки роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чопської міської  територіальної громади  за 2021 рік начальник відділу з питань режимно-секретної та мобілізаційної роботи, ТЕБ і НС Лариса Фомічова, котра зазначила, що було проведено 12 засідань комісії. Основні питання були пов’язані  з заходами  щодо  епідемічної ситуації по  Чопській МТГ  на COVID-19. Комісія вчасно реагувала на вимоги законодавства і дотримання на її території карантинних обмежень. З установами, організаціями. підприємствами, ФОП велася роз’яснювальна робота  по рішенням комісії, надавалися матеріали для використання в роботі щодо тимчасових  рекомендацій відповідно до Постанов Головного санітарного лікаря України. Плідна робота та вчасно прийняті рішення  членів комісії сприяли тримати контрольовану ситуацію по захворюваності на COVID-19 на території  громади.

На першому засіданні комісії ТЕБ та НС затверджено Орієнтовний план роботи  на 2021 рік. Відповідно до Плану  Розглянуті питання протипожежного  безпеки  на території громади. Затверджений список підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків, як споруди подвійного призначення та найпростіші укриття , які можуть використані для укриття населення на території м. Чоп. Про забезпечення екологічної та протипаводкової безпеки в поймах (заплавах) річок Тиса та Латориця. Затверджено План заходів санітарно-епідемічного благополуччя населення Чопської міської територіальної громади у весняно-літній період 2021 року.

Запрошувалися на засідання комісії працівники фітосанітарної інспекції, які нагадали про карантинні організми та обмеження трьох кілометрової зони  по цим карантинним рослинам.

Комісією було прийняте рішення про звернення до керівництва держави та АТ «Укрзалізниця»  по питанню занедбаних об’єктів нерухомості, які несуть загрозу мешканцям громади.

Наостанок присутні затвердили Орієнтовний план роботи комісії на 2022 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь