Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У міській раді обговорили питання відкриття поліцейської станції та введення посади поліцейського офіцера громади (ФОТО)

Дата: 03.02.2022 11:26
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

Сьогодні, 3 лютого, за ініціативи керівництва міської ради відбулася нарада щодо відкриття поліцейської станції на території Чопської міської територіальної громади, яка буде розташована в адміністративній будівлі села Соломоново. На заході були присутні міський голова Валерій Самардак, секретар міської ради Галина Цар, начальник фінансового управління Наталя Абрамова, начальник відділу з режимно-секретної та мобілізаційної роботи, ТЕБ і НС Лариса Фомічова, депутат міської ради, голова постійної депутатської комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики Віктор Сігайов, начальник сектору поліцейської діяльності відділу №1 Петро Дрозденко та дільничний офіцер поліції СП Ужгородського РВП ВП ГУНП в Закарпатській області.

Під час наради було розглянуто питання щодо забезпечення працівників станції приміщенням та матеріально-технічними матеріалами для роботи.

Також присутні обговорили питання введення посади на території громади поліцейського офіцера громади. Початковим етапом стане підписання Меморандуму про співпрацю. Для роботи офіцера необхідно буде придбати транспортний засіб за рахунок бюджету міської територіальної громади, котра використовуватиметься лише офіцером громади тільки на території громади.

Зважаючи на кількість мешканців громади, у Чопській МТГ може бути введено 2 посади поліцейського офіцера громади. Другого офіцера транспортним засобом вже буде забезпечувати держава.

Введення посади поліцейського офіцера громади буде сприяти профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території Чопської  міської територіальної громади.

У результаті наради було домовлено про зустріч міського голови з головами постійних депутатських комісій наступного тижня для найшвидшого вирішення питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь