Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги виробників продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значимість

Дата: 16.02.2022 14:53
Кількість переглядів: 555

Фото без опису

Кабінетом Міністрів України затверджено механізм пільгового постачання природного газу власного видобутку для виробництва продуктів, що мають істотну соціальну значущість.

Відповідно, Міністерство аграрної політики та продовольства України затвердило перелік підприємств-виробників соціально значущих товарів (наказ Мінагрополітики України від 05.01.2022 № 3 „Про затвердження переліку суб’єктів господарювання, основним видом діяльності яких є, зокрема, виробництво продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значимість” (із змінами). Серед них виробники борошна пшеничного (КВЕД – 10.61), молока пастеризованого (КВЕД – 10.51), хліба житнього-пшеничного (КВЕД – 10.71), яєць курячих (КВЕД – 01.47), птиці (тушка куряча) (КВЕД – 10.12) та олії соняшникової (КВЕД – 10.41).

Звертаємо увагу, що з метою отримання пільгового природного газу для визначених підприємств-виробників соціально значущих товарів повинна бути наявність відповідного суб’єкту господарювання у переліку суб’єктів господарювання, основним видом діяльності яких є, зокрема, виробництво продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значущість затверджений вищевказаним наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України з підтвердженими кодами та видами економічної діяльності.

Також відзначаємо, що обсяги потреби суб’єктів господарювання у пільговому газі наразі розраховуються та в подальшому використовуються виключно для виробництва продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значимість, наведених вище.

Для довключення у зазначений перелік, суб’єкт господарювання подає звернення із вказаними реквізитами постачальника природного газу, що не є постачальником останньої надії (форма звернення додається) до департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації з додаванням завірених копій витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь