Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу відділу міського господарства Чопської міської ради протягом 2021 року

Дата: 21.02.2022 11:14
Кількість переглядів: 556

Видатки загального фонду на житлово-комунальне господарство

Протягом 2021 року з загального фонду на галузь «Житлово-комунальне господарство» використано коштів в загальній сумі 5 924,2 тис.грн.

За звітний  період  по «Програмі благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» профінансовано видатки у сумі 4 494,4 тис.грн., з них, на придбання та встановлення дорожніх знаків на суму 27,4 тис.грн., придбання та встановлення елементів вуличного освітлення на суму 32,6 тис.грн., придбання та встановлення урн, лавок  та іншого інвентарю на суму 155,6 тис.грн., святкове оформлення населення населених пунктів громади в сумі 92,8 тис.гр., встановлення та придбання інформаційних щитів – 30,0 тис.грн., на поточне утримання вулиць (підмітання прибордюрних  смуг, дорожнього покриття, тротуарів, прибирання зел. зон, очищення урн, прибирання снігу) – 719,5 тис.грн., за очистку колодязів і мереж дощової каналізації – 99,9 тис.грн.,  за обрізування та кронування дерев і кущів, вирізка аварійних, сухостійних та фаутних дерев – 349,8 тис.грн., на ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ – 528,8 тис.грн., ремонт та технічне обслуговування іншого електричного устаткування (послуги з утримання систем вуличного освітлення) – 799,1 тис.грн., санітарний покос зелених зон та видалення чагарників – 266,4 тис.грн., впорядкування  та облаштування зелених зон – 49,8 тис.грн., на виконання робіт по боротьбі з ожеледицею в зимовий період, в які входять роботи по посипанню протиожеледними сумішами проїзної частини вулиць, площ, тротуарів – 45,5 тис.грн., забезпечення благоустрою та поточного утримання кладовищ – 375,0 тис.грн., нанесення дорожньої розмітки – 48,2 тис.грн., інші послуги – 39,9 тис.грн., на енергію електричну – 834,3 тис.грн.

По програмі «Проведення дворазової (весняно-осінньої) суцільної дератизації на території Чопської міської територіальної громади на 2021 рік» профінансовано видатки у сумі 34,0 тис.грн.

По «Програмі фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» на забезпечення діяльності водопровідно - каналізаційного господарства надано дотацію КП ЧМР «Водоканал Чоп» на покриття збитків за 2020 рік за електроенергію на суму 416,9 тис.грн., також надано дотацію КП ЧМР «Чистий Чоп» на покриття збитків за електроенергію за 2020 рік на суму 977,5 тис.грн.    

Економічна діяльність

За 2021 рік по даній галузі спрямовано видатки у сумі 4 410,2 тис.грн., з яких по «Програмі благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» профінансовано видатки за поточний (ямковий) ремонт дорожнього покриття вулиць, доріг та тротуарів на суму 4 058,9 тис.грн., з них:

по місту Чоп - вулиця Приозерна, вул. Ужгородська, Тисова, Головна Новозагородня, Латорицька, Берег, Берегівська, Гоголя, Головна, Квітова, Лермонтова, Миру, Млинна, Петефі, Прикордонників, Спортивна, Тисова, Шевченка, Шкільна, провулок протоїєрея Михайла Бобика, Митний, Прикордонний, Торговий, пр-кт Залізничників, проїзд Миру, заїзд з вулиці Миру до будинків 17-19, заїзд з вулиці Берег до проспекту Залізничників 2б-2в; перехрестя вулиць Млинна, Приозерна та Головна, від перехрестя вулиць Берег і Берегівської до військової частини Т0300.

 в селі Червоне - вулиця Молодіжна, Зелена, Шкільна, Вербова;

 в селі Петрівка -  вулиця Л.Українки;

 в селі Есень - вулиця Мала, Петефі;

 в селі Соловка - вулиця Тиса, Алягош;

 в селі Тисауйфалу – вул. Миру;

 в селі Тисаашвань – вул. Петефі;

в селі Соломоново – вул. Борканюка, Головна, Перемоги, Першотравнева, Яблунева та по «Програмі фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» на покриття податкового боргу комунальному підприємству Чопської міської ради «Чопський ринок» на суму 97,0 тис.грн.

Видатки спеціального фонду на житлово-комунальне господарство

По галузі «Житлово-комунальне господарство», за 2021 рік, використано коштів на загальну суму 1 407,9 тис.грн., в т.ч. 5,2 тис.грн. за рахунок власних надходжень на придбання предметів та матеріалів.

За рахунок коштів переданих  із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) проведено фінансування на суму 1 402,7 тис.грн., з них:

по Програмі благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки за виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт внутріквартальних проїздів і пішохідних зон по вул. Миру, 21 (Коригування), по пров. Прикордонників 7а, 6а, по      пр. Залізничників 2, Б, В, Г, по вул. Миру, 15 та по пр.Залізничників, 1, по    пр. Залізничників 2, 2а, по вул. Спортивна, 1, 3, по вул. Миру 17, 19 в м.Чоп на суму 240,0 тис.грн., за проведення капітального ремонту внутріквартальних проїздів і пішохідних зон по вул. Йосипа Бокшая 1, 3, 5 (Коригування) на суму 1 083,5 тис.грн.

Економічна діяльність

По даній галузі протягом 2021 року за рахунок коштів  переданих із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду)  профінансовано видатки на суму 13 583, 8 тис.грн., з них:

по «Програмі благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» на суму 2 114,9   тис.грн., в т.ч.:

- за капітальний ремонт частини тротуару по вул. Квітовій парна сторона (від вул. Берег до вул. Майстерської) в м.Чоп на суму 363,1 тис.грн.;

- за проектні роботи на капітальний ремонт частини тротуару по вул. Приозерній, парна сторона (від залізничного переїзду до будинку №164) в м.Чоп на суму 50,0 тис.грн.;

- за проектні роботи на капітальний ремонт частини тротуару по вул. Берег, парна сторона (від будинку № 50 до будинку № 144 ) в м.Чоп на суму 50,0 тис.грн.;

- за проектні роботи на проведення капітального ремонту дорожнього покриття дороги від м.Чоп до с.Тисаашвань  на суму 49,8 тис.грн.;

- за проектні роботи на проведення капітального ремонту дорожнього покриття дороги від станції Есень до с. Петрівка на 49,8 тис.грн.;

за проектні роботи на проведення капітального ремонту дорожнього покриття  дороги від с. Тисаашвань до станції Есень на суму 49,8 тис.грн.;

- за проектні роботи на проведення капітального ремонту дорожнього покриття дороги від м.Чоп до с. Соломоново  на 45,5 тис.грн.;

-  за проектні роботи на проведення капітального ремонту з улаштуванням твердого покриття вулиці Петефі в с. Тисаашвань на суму 49,9 тис.грн.;

 - за проектні роботи на проведення капітального ремонту з улаштуванням твердого покриття вулиці Петефі в с. Тисауйфалу на суму 40,0 тис.грн.;             

 - за проектні роботи на проведення капітального ремонту з улаштуванням твердого покриття вулиці Вербова в с. Червоне на суму 49,8 тис.грн.;

- за проектні роботи на проведення капітального ремонту з улаштуванням твердого покриття вулиці Шумна в с. Есень на суму 49,8 тис.грн.;

- за проектні роботи на проведення капітального ремонту з улаштуванням твердого покриття вулиці Шевченка в с. Петрівка на суму 40,0 тис.грн..

За рахунок субвенції з обласного бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах профінансовано видатки за виконані роботи по об’єкту «Капітальний ремонт з улаштуванням твердого покриття вул. Петефі в с. Тисаашвань» в т.ч. технічний нагляд на суму 1 227,3 тис.грн.

По «Програмі охорони навколишнього природного середовища населених пунктів  Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» на суму 1 756,9 тис.грн., в т.ч.:

на капітальний ремонт дощової каналізації по вул. Загородній в м.Чоп на суму 304,6 тис.грн.;

на капітальний ремонт каналізаційної  мережі по вул. Нова в м.Чоп (від вул. Майстерської до вул. Шкільної) на суму 1 353,4 тис.грн.

перерахунок кошторисної документації та експертиза проекту на реконструкцію каналізаційної  очисної споруди та КНС в м. Чоп, Закарпатська обл., на суму 98,9 тис.грн.

По програмі «Питна вода населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» профінансовано видатки по об’єкту «Будівництво водопостачання та водовідведення с. Соломоново Ужгородського району Закарпатської області. Коригування робочого проекту (ІІІ черга будівництва «Мережі водовідведення») на суму 1 193,4 тис.грн., в т.ч. прєктні роботи 198,5 тис.грн., по об’єкту «Будівництво ділянок мережі водопостачання в м.Чоп Закарпатської області, II черга. Коригування» на суму 1 194,5 тис.грн.

По «Програмі фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» профінансовано внески до статутного капіталу КП ЧМР «Водоканал Чоп» на придбання резервного насосу для КНС №1 на суму 206,9 тис.грн., та для придбання обладнання на КНС № 6 та КНС № 7 на суму 145,0 тис.грн.

За звітний період відділом міського господарства підготовлено 110 проєкти рішень, з них: 55 – на чергове засідання виконавчого комітету та 55 - на чергове засідання сесії Чопської міської ради; надано 68 відповідей на листи, розпорядження та доручення Закарпатської обласної адміністрації та Ужгородської районної адміністрації;   надано 76 відповіді на заяви мешканців міста, з них 5 – депутатські звернення та 13 – колективні заяви мешканців міста, надано 69 довідок про не перебування на квартирному обліку при виконавчому комітеті Чопської міської ради. Протягом 2021 року відділом міського господарства  проведено 6 засідань громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Чопської міської ради, на яких розглянуто 18 питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь