Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 13 сесії Чопської міської ради VIIІ скликання (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 23.02.2022 13:12
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

Сьогодні, 23 лютого, відбулося засідання 13 сесії Чопської міської ради восьмого скликання. На порядок денний було винесено 61 проєкт рішення сесії, серед яких 3 додаткові.

Засідання розпочалося з привітання депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження.

Присутні внесли зміни до бюджету міської територіальної громади на 2021 рік та ряду Програм: благоустрою населених пунктів  Чопської міської територіальної громади на 2021 – 2022 роки; фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги Чопської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки; розвитку фізичної культури і спорту Чопської міської територіальної громади на 2017-2022 роки. Також було передано кошти іншої субвенції з  бюджету Чопської міської територіальної громади до бюджету Великодобронської сільської територіальної громади, в оренду майно  без проведення аукціону та майно в оперативне управління.

Затверджено Положення про управління освіти, культури, молоді і спорту в новій редакції  та Положення про відділ бухгалтерського обліку та звітності управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради, Програми: мобілізаційної підготовки Чопської міської територіальної громади на 2022 рік; підтримки 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Закарпатській області на 2022 – 2023 рік; «Поліцейський офіцер громади Чопської міської територіальної громади на 2022 рік»; «Власний дім» Чопської міської територіальної громади на  2022 – 2025 роки.

Разом із тим внесено зміни до структури, штату та чисельності апарату Чопської міської ради, до штатних розписів закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти Чопської міської територіальної громади, до Положення про Відділ публічних закупівель, до складу виконавчого комітету, до Статуту комунального підприємства Чопської міської ради «Чистий Чоп», до рішення 6 сесії VIII скликання Чопської міської ради від 23 червня 2021 року № 14 «Про передачу об’єкту нерухомого майна в оперативне управління», до рішення 8 сесії VII скликання Чопської міської ради від 26.04.2018р. №3 «Про упорядкування оплати за комунальні послуги та спожиті енергоносії», до рішення 1 сесії VIII скликання, друге засідання Чопської міської ради від 15.12.2020 р. № 7 «Про утворення старостинських округів Чопської міської територіальної громади».

Крім того, організоване харчування учнів 1-4 класів та пільгових категорій в закладах загальної середньої освіти Чопської міської територіальної громади, надано дозвіл на приймання вторинної сировини та встановлення пересувних пунктів безоплатного приймання вторинної сировини, включено додаткові види економічної діяльності комунальному підприємству Чопської міської ради  «Чистий Чоп», встановлено умови оплати праці Чопському міському голові та розмір кошторисної  заробітної плати, який враховується при визначенні вартості  будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, поточного ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів.

Наостанок було прийнято 26 рішень щодо земельних питань, надано дозвіл на затвердження 6 та розробку 2 детальних планів територій.

У різному виступив депутат Ігор Єськін, котрий у такий складний для нашої країни час закликав до єдності, підтримці Збройних сил України та територіальної оборони, а також продовженні  роботи без паніки. Міський голова Валерій Самардак відзначив, що в Україні введено надзвичайний стан, та зауважив, що українці будуть боротися за свої землі та цілісність. Крім того, запропонував депутатам ознайомитися з пропозиціями щодо розподілу вільного залишку бюджету Чопської міської територіальної громади та обговорити їх наступної середи.

Онлайн-трансляцію можна переглянути за посиланням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь