Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ і НС (ФОТО)

Дата: 25.02.2022 08:30
Кількість переглядів: 370

 

У міській раді відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Окрім членів комісії ТЕБ і НС, були присутні  керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Вікторія Сергієнко, начальник Управління освіти, культури, молоді і спорту Ольга Бізіля, директор КНП “Чопський центр первинної медико-санітарної допомоги” Марина Станко.

Комісія розглянула одне питання порядку денного: 

І. Про   ситуацію на території  Чопської міської територіальної громади. 

24 лютого 2022 року в Україні введено воєнний стан. Президент підписав Указ №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», який підтримано Верховною Радою.

Воєнний стан запроваджено з 5:30 24 лютого 2022 року строком на 30 діб.

Воєнний стан – це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки державній незалежності, територіальній цілісності та передбачає надання відповідним органам державної влади, військовому командуванню, військовим адміністраціям і органам місцевого самоврядування повноважень, необхідних для відвернення загрози, відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, а також тимчасове обмеження конституційних прав і свобод людини та громадянина, прав і законних інтересів юридичних осіб із зазначенням строку дії цих обмежень.

Комунальні підприємства міста забезпечують стабільне функціонування життєвонебхідних об’єктів. На  потенційно важливих об’єктах громади, які забезпечують життєдіяльність міста, забезпено цілодобове чергування обслуговуючиого персоналу. З метою підготовки підвалів для захисту населення, здійснюється перевірка освітлення у будинках, де можуть переховуватися мешканці будинків.

Медичні заклади громади готові для надання медичної допомоги мешканцям громади. Проведено інструктажі з працівниками лікарні.

Чопська міська рада для кординації дій і оперативного реагування організовує цілодобове чергування.

Із метою забезпечення відповідного режиму діяльності  заклади загальної середньої освіти, культури і спорту Чопської міської територіальної громади переведені на дистанційну форму навчання з 24 лютого 2022 року до стабілізації ситуації, заклади дошкільної освіти Чопської міської територіальної громади закриті для відвідування дітьми з 24 лютого 2022 року до стабілізації ситуації.

Громадян закликають орієнтуватися на офіційні повідомлення державних органів влади України, Нацполіції, РНБО, Міноборони, Чопської міської ради та не ігнорувати рекомендації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь