Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося позачергове засідання 15 сесії Чопської міської ради VIIІ скликання (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 17.03.2022 17:36
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

Сьогодні, 17 березня, відбулося позачергове засідання 15 сесії восьмого скликання Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 10 питань.

Депутати внесли зміни до бюджету міста та до ряду Програм: створення та накопичення матеріального резерву Чопської міської територіальної громади на 2021-2025 роки; „Турбота” на  2021 – 2022 роки; впровадження молодіжної, сімейної, дитячої та ґендерної політики у Чопській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки; виконання рішень судів та інших виконавчих документів на 2021-2024 роки; розвитку земельних відносин на території Чопської міської територіальної громади  на 2022-2024 роки; соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки. Також було затверджено Договір про передачу коштів іншої субвенції з місцевого бюджету на надання соціальних послуг громадянці  Чопської міської територіальної громади на 2022 рік та розпорядження Чопського міського голови.

Наостанок було виділено приміщення для тимчасового розміщення особового складу військової частини у зв’язку з наявною необхідністю.

У різному виступив депутат Іштван Товт, котрий заявив, що він спільно з депутатом Георгієм Мартиновим вийшли з політичної партії  “Опозиційна платформа – За життя”.

Насамкінець виступив міський голова Валерій Самардак, котрий подякував депутатам, усім небайдужим мешканцям громади, волонтерам, котрі роблять усе для допомоги вимушеним переселенцям, для збереження спокою в Чопській МТГ, для єднання наших мешканців у спільному прагненні підтримати та наблизити нашу перемогу. Також наголосив на співпраці закордонними партнерами, котрі постійно надають гуманітарну допомогу, частина з якої надсилається як мешканцям, так і військовослужбовцям у зоні бойових дій.

Разом ми сильні! Слава Україні!

Онлайн-трансляцію позачергового засідання можна переглянути за посиланням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь