Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У єдності наша сила

Дата: 18.03.2022 09:16
Кількість переглядів: 471

23 день триває війна на території України. У нашій територіальній громаді немає жодної байдужої людини, яка стоїть осторонь сьогоднішніх подій. Є тільки сила, воля і впевненість у перемозі. «Ми неодмінно переможемо», – ці слова звучать на устах кожного свідомого громадянина України: від малого до великого.

Український народ мужній та відважний, тому з кожним днем, годиною, хвилиною ми наближаємось до перемоги, віримо у незламність та стійкість Збройних сил України.

Увесь світ підтримує нас морально, психологічно, фінансово, надає гуманітарну допомогу і найголовніше – вірить у перемогу України над російськими окупантами.

Оперативний штаб Чопської міської ради та його керівництво продовжують підтримувати наших захисників, громадян, які знаходяться у місцях проведення активних бойових дій.

Постійно надходить гуманітарна допомога у визначені пункти прийому переселенців Чопської міської територіальної громади (Чопський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені, ЗДО «Казка» м. Чоп, Соломонівський ЗДО «Усмішка» та Соломонівський старостинський округ) з Чехії, Італії, ООН (Даніель Ігове), Червоного Хреста Угорщини, парафіян Чопської реформатської церкви, релігійної громади с. Тисайфалу, фонду охорони здоров’я «Регіон Карпат», Тисаашванського старостинського округу, благодійної організації «Крапля добра», волонтерів с. Червоного; депутата Чопської міської ради Юрія Короля, мешканців нашої громади Володимира Суліми, Віталія Чурея, Ксенії Терещенко, Галини та Віталія Лугових, Тетяни Ласки, Ольги Голосової, Ірини Зуєвої, Людмили Вашко, Мар’яни Маги, В. Стойки, сімей Бабінчук, Слободян, Олександра Фоменка, Анни Балтазюк, Вікторії Гете, Володимира Звонаря та інших небайдужих.

Завдяки їхній підтримці та допомозі сформовано та відпралено гуманітарну допомогу у Харків, Київ, Луганськ та інші міста проведення активних бойових дій.

Також посилена підтримка з боку керівництва Чопської міської ради надається військовій частині Т-0300 та Чопському прикордонному загону (продукти харчування, медикаменти, матраси, ковдри та інше).

Цілодобово на станцію Чоп прибувають тисячі вимушених переселенців. На залізничних вокзалах цілодобово чергують працівники Чопської міської ради, закладів освіти територіальної громади та волонтери, які з теплом та турботою зустрічають усіх, хто має намір перетнути кордон нашої держави, гарячими напоями, бутербродами.   

Усі, хто бажає залишитися в Україні, мають і надалі можливість залишатися у тимчасових пунктах прийому вимушених переселенців та отримати нічліг, трьохразове гаряче харчування, необхідний одяг, засоби гігієни, кваліфіковану психологічну та медичну допомоги. Цілодобово у них чергують працівники управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради, закладів освіти, культури та спорту територіальної громади.

На сьогодні у пунктах прийнято 4197 осіб (Чопський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 ім. І.Сечені – 2649, ЗДО «Казка» м. Чоп – 1466, Соломонівський ЗДО «Усмішка» та приміщення Соломонівського старостинського округу – 82). У середньому люди перебувають у пунктах прийому 5-7 днів, а дехто – з перших днів війни.

Згуртованість нашої громади у цей нелегкий час показує, що немає чужої біди, а є єдиний нестерпний біль  за долю нашої неньки-України та незламного українського народу. Кожен з нас своїми ділами та помислами на місцях наближає час перемоги над російськими окупантами. Ворог щодня слабшає, а  ми – українці – щодня стаємо сильнішими, бо з нами Бог, за нами правда і воля.

Ми єдині і непереможні! Нашою незламністю, єдністю та вірою у перемогу захоплюється увесь світ.

Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь