Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Крок за кроком до Перемоги (ФОТО)

Дата: 22.03.2022 08:52
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

27 день триває війна на території України. Невеличке прикордонне містечко Чоп разом з мешканцями територіальної громади інтенсивно продовжує надавати захист та підтримку знедоленим людям, яких війна позбавила можливості жити у своїх теплих затишних домівках, займатися повсякденими справами, а дітей – безтурботного та щасливого дитинства.

Оперативний штаб Чопської міської ради та його керівництво продовжують підтримувати наших захисників, громадян, які знаходяться у місцях проведення активних бойових дій.

Наразі надійшла гуманітарна допомога у визначені пункти прийому переселенців Чопської міської територіальної громади (Чопський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 ім. І.Сечені, ЗДО «Казка» м. Чоп, Соломонівський ЗДО «Усмішка» та Соломонівський старостинський округ) з Чехії, Італії, Соколова-Малопольского, від корейської церкви, реформатської єпархії Закарпатської області, греко-католицької громади «Карітас» с. Тужир (Угорщина) тта громади Захоні, парафіян Чопської благодійної організації «Крапля добра», мешканців нашої громади Віктора Бабинця, Володимира Фронощука, Володимира Суліми, Доротеї Звонар, Ірини Зуєвої, Василини Сабов, Світлани Томило, Анатолія Кручиніна, Андреї Цап, Оксани Островської, Віталія Лугового та інших небайдужих, які побажали залишатися невідомими.

Завдяки їхній підтримці та допомозі сформовано та відпралено гуманітарну допомогу у міста проведення активних бойових дій.

Систематично надається підтримка з боку керівництва Чопської міської ради військовій частині Т-0300 та Чопському прикордонному загону (продукти харчування, медикаменти, матраси, ковдри та інше).

Крім того, вимушені переселенці – жінки з дітьми, – які проживають  на території громади, мають можливість отримати дитяче харчування, підгузки, вологі серветки, одяг, взуття, засоби гігієни та, за бажанням, харчуватися у пунктах.

І надалі цілодобово на станцію Чоп прибувають тисячі вимушених переселенців з Харкова, Києва, Маріуполя, Дніпра, Запоріжжя, Кривого Рогу, Ізюма та інших міст, яких  зустрічають працівники Чопської міської ради, закладів освіти територіальної громади та волонтери та зігрівають їх гарячими напоями, пригощають бутербродами, печивом.   

У тимчасових пунктах прийому продовжують цілодобово чергувати та надавати необхідну допомогу працівники управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради та підпорядкованих йому закладів.

На сьогодні у пунктах прийнято 4745 осіб (Чопський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 ім. І.Сечені – 3045, ЗДО «Казка» м. Чоп – 1618, Соломонівський ЗДО «Усмішка» та приміщення Соломонівського старостинського округу – 82).

У нашій громаді багато добрих та щирих людей, які готові прийти на допомогу в будь-яку хвилину. Кожний новий день наближає нас до перемоги.

 Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь