Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 17 сесії Чопської міської ради VIIІ скликання (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 19.04.2022 11:58
Кількість переглядів: 546

Фото без опису

Сьогодні, 19 квітня, відбулося засідання 17 сесії Чопської міської ради восьмого скликання. На порядок денний було винесено 30 проєктів рішення сесії, серед яких 1 додаткове, а 1 не прийняте.

Засідання розпочалося з вшанування захисників і захисниць України, які загинули боронячи нашу свободу та незалежність, та мирного населення, яке померло від рук російських загарбників, хвилиною мовчання. Опісля міський голова привітав депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження.

Присутні заслухали та затвердили фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств «Чистий Чоп» і «Водоканал Чоп», внесли зміни до бюджету територіальної громади на 2022 рік і ряду Програм: благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки; «Питна вода населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»; охорони навколишнього природного середовища населених пунктів Чопської міської територіальної громади  на 2021-2023 роки; поводження з твердими побутовими відходами на території Чопської міської територіальної громади на 2022-2023 роки; з встановлення та облаштування дитячих майданчиків на прибудинкових та інших територіях у  м. Чоп на 2020-2022 роки; фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки; „Турбота” на  2021 – 2022 роки; управління об’єктами комунальної власності Чопської міської територіальної громади на 2020-2022 роки; соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

На засіданні було внесено зміни до Переліку адміністративних послуг, що надаються через Управління Центр надання адміністративних послуг, встановлено вартість та розмір плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти Чопської міської територіальної громади, відмовлено в наданні знижки від сплати орендної плати для АТ Державний ощадний банк України.

Разом із тим надано дозвіл на здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану, затверджено передавальний акт і розпорядження Чопського міського голови «Про покладання обов’язків директора комунального підприємства Чопської міської ради «Водоканал Чоп»».

Також було перейменовано вулиці населених пунктів Чопської міської територіальної громади.

Наостанок було прийнято 10 рішень щодо земельних питань, надано дозвіл  розробку  детального плану території.

Онлайн-трансляцію можна переглянути за посиланням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь