Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ і НС (ФОТО)

Дата: 24.06.2022 11:56
Кількість переглядів: 410

Фото без опису

Сьогодні, 24 червня, відбулося планове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Окрім членів комісії ТЕБ і НС, були присутні  заступник начальника і спеціаліст Управління освіти, культури, молоді і спорту Єва Сюч та Людмила Капко, начальник відділу міського господарства Анатолій Горинецький, в.о. директор КП ЧМР «Водоканал Чоп» Ференц Котіш, представник Ужгородського районного управління Головного управління ДСНС України у Закарпатській області Іван Тербан, начальник відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ужгородського управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області Людмила Коломоєць.

Комісія розглянула два питання порядку денного:

1. Про ситуацію з найпростішими укриттями в закладах освіти та культури Чопської міської територіальної громади.

2. Про стан забезпечення міста Чоп та села Соломоново доброякісною питною водою.

По першому питанню виступили працівники Управління освіти, культури, молоді і спорту Єва Сюч та Людмила Капко, які доповіли про результати обстеження щодо можливості облаштування місць для використання їх як найпростіших укриттів у закладах освіти та культури.

За підсумками обстеження комісія з питань ТЕБ та НС вирішила провести всі організаційні заходи з підготовки приміщень у готовність до прийому осіб, що укриваються згідно ІІ розділу Вимог щодо дотримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту, затвердженого наказом МВС України від 09.07.2018 року № 579.

Члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішили, що остаточна готовність укриттів повинна бути завершена до середини серпня 2022 року для безпечної організації нового навчального року.

Щодо другого питання виступила начальник відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ужгородського управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області Людмила Коломоєць, яка запропонувала:

  1. Створити комісію для проведення перевірки джерел централізованого водопостачання та водовідведення на території Чопської МТГ за своєї участі та за участі головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  Ужгородського управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області І.І. Світлик.
  2. Керівникам водоканалів організувати надання до Ужгородського управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області інформацію про результати виробничого контролю безпечності та якості питної води, забруднення джерел питного водопостачання за період січень-лютий 2022 року р. ІУ, п.4,8 Державних санітарних норм та правил «Гігієнічні вимоги до питної води призначеної для споживання людиною» щомісячно до 10 числа наступного місяця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь