Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Чопі провели благодійний захід «Ми заквітчаємо тебе, Україно, любов’ю!» (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 28.06.2022 19:55
Кількість переглядів: 832

Фото без опису

Сьогодні, 28 червня, у центральній частині міста відбувся захід «Ми заквітчаємо тебе, Україно, любов’ю!», присвячений 26-й річниці Дня Конституції України та для підтримки Збройних сил України.

Під час відзначення кожен охочий мав можливість взяти участь у майстер-класах і придбати на виставці-продажу «В моєму серці Україна» вироби з паперу, патріотичні браслети з стрічок та бісеру, домашню випічку та солодощі, квіти, фрукти, дитячі малюнки та інше для ЗСУ.

«Сьогодні ми зібралися, щоб показати нашу єдність, силу духу, наше бажання жити і любити, боротись за своє майбутнє, за мир і щастя в Україні.

Ми зараз особливо гостро відчули, як важливо бути разом, бути  сильними, терплячими і непохитними у своїй вірі у нашу Перемогу.  І разом наближати її, хто як може.

І наш голос, наша творчість – це теж дієвий засіб допомогти нашим солдатам», — відзначила ведуча Віра Сентипал.

Хвилиною мовчання присутні вшанували тих, хто ціною власного життя дарує нам наше сьогодення, усіх загиблих воїнів та мирних жителів України

Своїми виступами мешканців і гостей нашої громади порадували народний ансамбль сучасного танцю «Арабеск», вихованці хореографічного гуртка з танцювальним флешмобом «Майбутнє належить молоді», ансамбль студії сучасної естрадної пісні «Феєрверк», солісти КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ» Анна Павлечко, Валентина Горбей, Віра Сентипал, солістка Соломонівського СБК-філії Ірина Дагулич. Музичні композиції виконали колективи Чопської музичної школи дует Антоніни Чижмар і Андрія Філіпа (концертмейстер Аріна Чебан), дует домристів Агнеш Балог і Лариса Король (концертмейстер Наталія Заяц-Трошина), Анна Тарасова, Ірина Герасимова та Наталія Чупаєва (концертмейстер Віра Гурковська).

Із проникливою лірикою «Конституція», «Рідна Україна», «Україна» виступили учні 9 Б класу Чопського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1.

Упродовж концертної програми проводився добровільний збір коштів для потреб військових: «Ми вдячні всім тим, хто прийшов і долучився до збору. Сьогодні ми разом робимо для перемоги все, що у наших силах .І також дякуємо всім, хто сьогодні оплесками підтримує наших артистів, бо саме у ЄДНОСТІ наша сила!»

Наостанок секретар міської ради Галина Цар подякувала всім, хто долучився до заходу, та за підтримку наших захисників та захисниць. Спільними зусиллями колективам Чопської міської ради, ЗДО "Казка" м. Чоп, Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 і Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвна Сечені, Чопської музичної школи, КЗ "Центр культури і дозвілля Чопської МТГ", КЗ "Публічна бібліотека Чопської МТГ", ГО «Організація ветеранів України м. Чоп Закарпатської області» вдалося зібрати 40165 гривень, які будуть передані для потреб наших військових.

Слава Україні!  Героям Слава!

Україна понад усе!

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь