Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Випускники Чопського ЗЗСО №1 попрощалися зі школою

Дата: 04.07.2022 14:18
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

У суботу, 2 липня, в одинадцятикласників Чопського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 відбувся випускний вечір. Загалом цьогоріч школу закінчив 51 випускник.

На урочистих заходах, окрім батьків, рідних і вчителів, були також присутні міський голова Валерій Самардак,  в. о. начальника управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради Єва Сюч.

Напутні слова майбутнім студентам виголосила і директор школи Євгенія Демчик, котра спільно зі своїм заступником із навчально-виховної роботи Іванною Сас вручили свідоцтва про повну загальну середню освіту.

Привітав із новим досягненням у житті школярів очільник міста Валерій Самардак.

За високі досягнення у навчанні Яна Балко, Юлія Сліпокурова, Анна Зубець, Марія Васильєва (учениця-переселенка із Луганської області) були нагороджені золотими медалями та грошовою премією у розмірі 2000 гривень, Ганна Місяйло – срібною медаллю та грошовою премією у розмірі 1300 гривень.

Також були нагороджені грошовими преміями у розмірі 1000 грн (за ІІ місце) та 500 грн (за ІІІ місце) призери ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році та вчителв, які їх підготували:

  • Ніколетт Букова (11-Б)  за ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики (вчитель Руслана Бобонич);
  • Анна Зубець (11-Б) за ІІ місце у ІІІ етапі ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2021/2022 н. р. (вчитель Любов Чолавин);
  • Віктор Ковальов (9-Б) за ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови (вчитель Інна Букієвська);
  • Бабій Михайло (9 клас Червонівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів) за ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій (вчитель Вікторія Тарча).

Щирими словами привітали випускників класні керівники Наталія Фітільнікова та Тетяна Воринка. Долучилися до привітань і представники батьківського комітету.

Зі словами подяки вчителям і батьками виступили одинадцятикласники.

Подякувала також за внесок у культурний розвиток міста директор КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ» Віра Сентипал, яка нагородила подяками випускників, котрі є учасниками колективів і вихованцями гуртків.

Фото Євгенії Чижмар



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь