Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Випускникам Чопського ЗЗСО №2 імені Іштвана Сечені вручили свідоцтва (ФОТО)

Дата: 04.07.2022 14:25
Кількість переглядів: 985

Фото без опису

У суботу, 2 липня, 24 випускники Чопського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 імені імені Іштвана Сечені отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту.

На урочистих заходах, окрім батьків, рідних і вчителів, були також присутні міський голова Валерій Самардак,  в. о. начальника управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради Єва Сюч, керівник ТОВ “Пакобо” Василь Палко.

Одинадцятикласників привітав директор закладу Василь Мага та класний керівник випускників Еріка Оноді. Також слова вдячності висловили представник батьківського комітету і самі учні.  

Долучився до привітань і очільник Чопа Валерій Самардак, котрий нагородив призерів ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році та вчителів, які підготували школярів, вручивши грошові премії у розмірі 1000 гривень:

  • ученицю  11 класу Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені Діану Кертейс за ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови (вчитель Юдіта Пушкаш-Молнар);
  • ученицю 9 класу Есенського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Флору-Доріну Такарськи за ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з угорської мови і літератури  (вчитель Чаба Ферко);
  • учня 10 класу Есенського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Ласла Маломку за ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з угорської мови і літератури  (вчитель Чаба Ферко);

Також були нагороджені грошовими преміями найкращі вихованці Чопської ДЮСШ:  Андрій Купавцев – 2500 грн, Максим Суходольський – 2500 грн., Михайло Федючка – 1000 грн., Алан Решетін – 1000 грн, Максим Міщишин – 1000 грн., Андрій Ковач – 2000 грн., Вадим Попович – 1000 грн., Віктор Савченко – 2000 грн., Олексій Краєвий – 2000 грн, Владислав Іллеш – 1000 грн.

До привітань  долучився і керівник ТОВ “Пакобо”, який вручив грошову винагороду по 3000 гривень двом учням-випускникам, які досягли найбільших успіхів у навчанні: Діана Кертейс та Віктор Ур.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь