Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся виступ концертного військового оркестру Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 07.07.2022 12:06
Кількість переглядів: 648

Фото без опису

Сьогодні, 7 липня, відбувся виступ концертного військового оркестру Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.

«Чому ми тут? Одного дня наш командуючий прийняв рішення, щоб ми нарешті почали займатися згідно штатного призначення. Оскільки з початку війни ми інструменти в руки не брали, а несли службу на сході України. Тому було прийнято рішення трохи проїхати по гарнізонах, по військовим частинам, адже пройшло більше ніж 130 днів війни, люди змучилися, зросла напруга, котру треба розрядити.

Інше завдання — показати нашу культуру, показати, що в нас є нація, що у нас є сильні непереможні люди, у нас є свої пісні, які ми співали з давніх давен. Незважаючи на те, що «орки» крадуть  та переспівують  їх.

Тому ми сьогодні тут для підняття бойового духу наших людей, для привітання зі святом Івана Купала, для того, аби усі знали й вірили, що ми обов’язково переможемо.

Бажаємо незламної волі до перемоги!», — відзначив у своєму вітальному слові начальник оркестру - військовий диригент полковник Богдан Задорожний.

 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих у війні з рф.

Тож сьогодні мешканці та гості змогли насолодитися чудовим концертом прекрасних виконавців, котрі підняли настрій усім присутнім.

Щиро дякуємо за виступ концертному військовому оркестру Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України. Дякуємо за вашу підтримку, дякуємо за вашу боротьбу за нашу культуру, дякуємо за вашу енергію та майстерністю.

Слава нашим Воїнам!

Слава нашій Україні!

Слава нашим Героям!

Разом — ми переможемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь