Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт «Разом до перемоги!»

Дата: 11.07.2022 15:25
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Шановні мешканці та гості Чопської міської територіальної громади!

П’ятий місяць Україна активно бореться з навалою рашистів. П’ятий місяць наша громада, наші небайдужі мешканці активно роблять усе, щоби допомогти людям, які зіткнулися з жахіттям війни.

До мене, як до міського голови, часто зверталися, чому на офіційному сайті не надто активно висвітлювалася інформація про те, що було зроблено впродовж цього часу. У мене була одна відповідь: «Зараз це не на часі. Зараз потрібно працювати. Зараз потрібно допомагати усім, хто цього потребує».

І зараз я вважаю, що тепер на часі. Наші мужні воїни захищають нас і нашу державу, ризикуючи своїм життям і здоров’ям на фронті. Вони роблять усе, аби відстояти нашу незалежність та суверенітет. Але потужна й невпинна робота йде і в тилу. Тому я хочу ініціювати проєкт «Разом до перемоги!» про те, як наші мешканці допомагали та допомагають наближати Перемогу. Я хочу, аби люди почули історії наших самовідданих, безстрашних і непереможних Героїв. Я хочу, аби кожен, хто працював і продовжує робити свій вклад у перемогу, не був забутий.

Саме тому, шановні мешканці, я закликаю Вас, ділитися історіями з нами. Багатьох, хто працював не покладаючи рук, ми знаємо та згадаємо. Але багато й тих, хто робив добрі справи без афішування, і їх потрібно відзначити також. Тому прошу усіх: якщо Ви маєте історію, котра демонструє невичерпність підтримки наших воїнів, жителів прифронтових зон чи вимушених переселенців, історію, котрою варто поділитися, то пишіть нам на зворотній зв’язок чи надсилайте її на нашу електронну адресу chop@carpathia.gov.ua. Громада повинна знати своїх Героїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь