Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про засідання комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики

Дата: 26.07.2022 16:18
Кількість переглядів: 230

У вівторок, 2 серпня, о 16.00 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики з наступним порядком денним:

1. Про внесення змін до «Програми організації та забезпечення територіальної  оборони, призову на строкову військову службу та військово-патріотичного виховання населення Чопської міської територіальної громади на 2022 – 2025 роки».
2. Про внесення змін до Програми підтримки військової частини Т0950, розташованої на території Чопської міської територіальної громади на 2022 рік.
3. Про внесення змін до Програми підтримки військової частини Т0300, розташованої на території Чопської міської територіальної громади на 2022 рік.
4. Про внесення змін до Програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби в 94 прикордонному загоні, розташованому на території  Чопської  міської територіальної громади на 2022 рік.
5. Про внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади» Чопської  міської територіальної громади на 2022 рік.
6. Про затвердження Програми підвищення ефективності виконання повноважень органами виконавчої влади щодо реалізації державної регіональної політики та впровадження реформ на 2022 рік.
7. Про внесення змін до рішення Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області № 17 від 19 квітня 2022 року.
8. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь