Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочалася робота щодо взяття на облік ВПО для подальшого забезпечення житлом, призначеного для тимчасового проживання (ФОТО)

Дата: 15.08.2022 12:22
Кількість переглядів: 312

На засіданні 22 сесії восьмого скликання прийнято рішення «Про здійснення організаційних заходів щодо тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Чопської міської територіальної громади». Після чого виконавчим комітетом затверджено інформаційні та технологічні картки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи та надання приміщень з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання / про зняття з обліку внутрішньо переміщеної особи, яка потребує житло з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання, уповноважено Наглядову раду з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій Чопської міської територіальної громади при виконавчому комітеті розглядати відповідні заяви.

Сьогодні, 15 серпня, працівниками Управління Центр надання адміністративних послуг здійснене виїзне засідання на базі Чопського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені із метою прийняття заяв та пакету необхідних документів для взяття на облік.

Перед початком роботи секретар міської ради Галина Цар і почесний громадянин міста Чоп Володимир Суліма проінформували людей про те, що для забезпечення житлом виділено будівлі на вулиці Приозерній, де вже тривають ремонтні роботи, і Миру, де розпочалося обстеження приміщень. Усіх присутніх запевнили, що міська влада підтримує ВПО та робить усе можливе для найшвидшого забезпечення комфортними умовами проживання.

Тож 14 сімей, котрі тимчасово проживають у Чопському ЗЗСО №2 ім. І.Сечені, подали документи, які будуть розглянуті на Наглядовій раді.

Після переселення людей у Чопському ЗЗСО №2 ім. І.Сечені буде проведена санітарна обробка приміщень, після якої можна буде відновити очну форму навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь