Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Чопі провели урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України (ФОТО)

Дата: 29.08.2022 12:11
Кількість переглядів: 425

Фото без опису

Сьогодні, 29 серпня, за участі керівництва громади, військовослужбовців, священнослужителів, представників установ і підприємств міста, громадських організацій, небайдужих мешканців міста поблизу пам’ятного знаку “Вшанування учасників бойових дій на Сході України” відбулися урочисті заходи, приурочені до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Захід розпочався із гімну України, присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів-захисників України та поклали квіти до пам’ятного знаку та запалили лампадки.

«Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. У цій війні ми вже маємо тисячі поранених і загиблих мужніх оборонців та мирних жителів. Вони стоять в одному ряду з поколіннями борців за волю і державну самостійність», — відзначила ведуча заходу Віра Сентипал.

Опісля цього настоятель греко-католицького храму Преображення Господнього міста Чоп отець Аттіла Сабо та настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці м. Чоп отець Микола провели молитву за українськими воїнами.

«Неправда, що герої не вмирають. Їх полягло уже надто багато. Не вмирає пам’ять про них, яку ми маємо плекати із вдячністю за можливість жити в тихому чарівному містечку. Своїми грудьми вони закрили країну від ворожих «градів», і наш обов’язок перед ними — зробити все, щоб ці тисячні жертви не були марними».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь