Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 24 сесії Чопської міської ради VIIІ скликання (ФОТО)

Дата: 31.08.2022 12:40
Кількість переглядів: 312

Фото без описуСьогодні, 31 серпня, відбулося засідання 24 сесії восьмого скликання Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 30 питань, серед яких 3 додаткові.

Засідання розпочалося з вшанування захисників і захисниць України, які загинули боронячи нашу свободу та незалежність, та мирного населення, яке померло від рук російських загарбників, та вшанування пам’яті працівника Чопської міської ради – ветерана - прикордонника Федора Якименка хвилиною мовчання. Опісля міський голова привітав депутата, який у міжсесійний період відзначив день народження.

Далі звучали слова подяки нашим рятувальникам, які протягом вихідних робили усе можливе, аби ліквідувати надзвичайну ситуацію, котра виникла на сміттєзвалищі. Зокрема, подякою нагороджено начальника 6 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Закарпатській області Лайоша Каршая, а Почесною відзнакою Чопської міської ради пожежного – рятувальника 6 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Закарпатській області Євгенія Свиду та командира відділення  6 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Закарпатській області Ласло Бадова.

Коротко про свою роботу та використання наданих коштів із бюджету громади розповіли військові та представники поліції.

Депутати заслухали та затвердили звіт про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства Чопської міської ради «Водоканал Чоп» за І півріччя 2022 року. Також було внесено зміни до бюджету територіальної громади та ряду Програм: благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки; фінансової підтримки комунальних  підприємств населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки; фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги Чопської міської територіальної громади на 2022-2024 роки; створення та накопичення матеріального резерву Чопської міської територіальної громади на 2021-2025 роки; організації та забезпечення територіальної  оборони, призову на строкову військову службу та військово- патріотичного виховання населення Чопської міської територіальної громади на 2022 – 2025 роки; «Поліцейський офіцер громади» Чопської  міської територіальної громади на 2022 рік; підтримки 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Закарпатській області на 2022-2023 роки; соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки. Крім того, затверджено три нові Програми: підтримки Закарпатського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України на 2022 рік; Про затвердження Програми забезпечення державної безпеки у Ужгородському районі, матеріально-технічного забезпечення Управління СБУ в Закарпатській області на 2022 рік і забезпечення державної безпеки у Ужгородському районі, матеріально-технічного забезпечення Управління СБУ в Закарпатській області на 2022 рік; утримання об’єктів та майна комунальної власності Чопської міської територіальної громади  на 2023-2025 роки.

Також надано пільги та відмовлено у наданні пільги зі сплати земельного податку на 2023 рік, достроково припинено договір оренди, внесено зміни до Переліку адмінпослуг, що надаються через Управління ЦНАП, та затверджено Перелік відомостей, що становлять службову інформацію, у Чопській міській раді.

 Наостанок було прийнято 10 земельних питань та надано дозвіл на розроблення детальних планів.

У різному міський голова Валерій Самардак зауважив, що навчальні заклади громади готові до початку нового навчального року в очному режимі, та наголосив, що посилено ведеться робота для забезпечення проживання на території Чопської МТГ внутрішньо переміщених осіб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь