Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кожна гривня важлива

Дата: 07.09.2022 10:43
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

Наповнення бюджету територіальної громади залежить від чималих факторів, одним із яких є сплата орендної плати за майно, що належить комунальній власності Чопської МТГ. На жаль, невиконання своїх зобов’язань призводить до втрати доходів бюджету, які можна було б направити на розвиток громади чи допомогу Збройним силам України.

Станом на сьогодні, для посилення обороноздатності Батьківщини під час активної фази війни з бюджету Чопської міської територіальної громади на реалізацію місцевих програм, заходи яких спрямовані на підтримку підрозділів ЗСУ, територіальної оборони та інших військових та правоохоронних органів вже спрямовано 21,395 млн. гривень та надалі планується робити все можливе для пришвидшення перемоги.

З самого початку війни свою часточку допомоги в підтримку підрозділів ЗСУ вносять члени Чопської громадської організації ветеранів України міста Чоп, волонтери та небайдужі жителі громади, які в такий непростий час знаходять можливість допомогти як фізично так і фінансово.

 Проте,  порушення виконання договірних умов щодо надання в оренду окремого елементу благоустрою, малої архітектурної форми та комунального майна в частині  сплати орендної плати призвело до  створення заборгованості.

Так, сума недоотриманих  коштів в бюджет громади склала  66,6 тис.грн за надані в оренду  об’єкти  благоустрою,  які розташовані за адресою: площа Героїв Майдану («Чоп-бар» та «Форнетті») та за оренду комунального майна (провул. Прикордонний 7а/1 (пп «ПАСС ХАУС»)), які систематично порушують договірні зобов’язання.

Українці не раз доводили, що взаємодопомога в скрутні часи допомагає нам подолати будь-яке лихо. Зараз ми об’єднуємося, щоб надати прихисток постраждалим від війни, організовуємо гуманітарну допомогу й збираємо кошти для армії та робимо все, щоб захистити країну від ворога.

Сьогодні ми мусимо бути як ніколи єдиними та допомагати кожен своєю працею та сумлінним виконанням своїх обов’язків та зобов’язань.  Лише разом  зможемо перемогти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь