Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся благодійний захід «Тебе я славлю, рідне місто», присвячений 741-й річниці міста Чоп (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 17.09.2022 15:27
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

Сьогодні, 17 вересня, відбувся благодійний захід «Тебе я славлю, рідне місто», присвячений 741-й річниці міста Чоп та для підтримки Збройних сил України.

"Сьогодні 741-й День народження міста Чоп і 218-й день героїчної визвольної боротьби українців. День міста, яке стало надійним тилом України у війні з російськими окупантами. Місто неймовірних людей, які пішли захищати Батьківщину, прихистили тисячі переселенців, які з перших днів повномасштабного вторгнення взялись плести сітки, годувати, одягати приїжджих, споряджати військових, купувати і відправляти на фронт автівки.

Пишаюсь тобою моє рідне місто! У нас усіх багато роботи, бо ти моє місто точно заслуговуєш на краще, але я вірю в тебе і твоє майбутнє.Будь мирним, розростайся, зеленій, квітни, пахни кавою!

Зі святом, місто Чоп!", — відзначила ведуча заходу Віра Сентипал.

Під час відзначення кожен охочий мав можливість взяти участь у майстер-класах і придбати на виставці-продажу вироби з паперу, патріотичні браслети з стрічок та бісеру, домашню випічку, страви, солодощі, фрукти та овочі, дитячі малюнки та багато іншого.Упродовж дня лунали вітання з нагоди Дня нашого Чопа та подяка військовим, які своєю мужність та незламність дають нам можливість жити на своїй землі.

"Сьогодні хочемо подякувати від усього серця,  всім військовим, які воюють за наше світле майбутнє , щоб наша ненька Україна була вільною і незалежною:

Дорогі наші воїни ! Кожної миті , перебуваючи в цьому жахітті війни, хай не похитнеться віра ваша! Нехай думки будуть чистими, серце палким, дух – незламним, а святе прагнення захистити свою Батьківщину додасть сили і впевненості в перемозі", — зазначила ведуча.

Після присутні хвилиною мовчання вшанували тих, хто ціною власного життя дарує нам наше сьогодення, усіх загиблих воїнів та мирних жителів України.

Своїми виступами мешканців і гостей нашої громади порадували вихованці хореографічного гуртка з танцювальним флешмобом, вокальні ансамблі «Чупа Чупс» та «Асорті», солісти КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ» Анна Павлечко, Вікторія Грішин, колектив сучасного танцю «Кристал» та народний ансамбль народного танцю «Ритм» Есенського СБК-філії, шестірка виконавців в’язанки угорських народних пісень Соловківського СБК-філії, народний вокальний ансамбль «Стражанка», ансамбль «Мелодія» і солісти Ірина Дагулич, Максим Апшай, І. Іванюк, М. Демченко Соломонівського СБК-філії. На жаль, через оголошення тривоги концертна програма була змушена перерватися, але свої номери підготували солісти Віра Сентипал, Петро Шалата,вокальний ансамбль «Феєрверк» КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ» та інші.

Упродовж концертної програми проводився добровільний збір коштів для потреб військових: «Ми вдячні всім тим, хто прийшов і долучився до збору. Сьогодні ми разом робимо для перемоги все, що у наших силах .І також дякуємо всім, хто сьогодні оплесками підтримує наших артистів, бо саме у ЄДНОСТІ наша сила!»

Наостанок секретар міської ради Галина Цар подякувала всім, хто долучився до заходу, та за підтримку наших захисників та захисниць. Спільними зусиллями мешканців сіл нашої громади, представниками установ та організацій Чопа вдалося зібрати понад 72 тисячі гривень, які будуть передані для потреб наших військових 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Із Днем народження наше місто та громадо!

Слава Україні!  Героям Слава!

Україна понад усе!

Все буде Україна!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь