Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У закладах освіти провели навчання щодо експлуатації електрогенераторів (ФОТО)

Дата: 08.11.2022 15:49
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

Сьогодні, 8 листопада, на базі Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені відбулася робоча зустріч представників Головного управління ДСНС України у Закарпатській області із керівниками закладів освіти Чопської міської територіальної громади щодо експлуатації електрогенераторів.

Головний інспектор ВЗНС Ужгородського РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області, підполковник служби цивільного захисту Тербан Іван Михайлович розказав присутнім про основні моменти роботи з електрогенераторами.

Рятувальник-електрозварювальник рятувального відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Закарпатській області старшина служби цивільного захисту Ходанич Володимир Олександрович провів інструктаж щодо роботи з електрогенераторами та на практиці показав, як правильно запускати його.

Також  представники Головного управління ДСНС України у Закарпатській області завітали у заклад дошкільної освіти «Казка» м.Чоп.

Головний інспектор ВЗНС Ужгородського РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області, підполковник служби цивільного захисту Тербан Іван Михайлович та провідний інспектор ВЗНС Ужгородського РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області та лейтенант служби цивільного захисту Мигович Вікторія Іванівна провели інформаційно-роз’яснювальну роботу із дошкільнятами, привезли діткам подарунки і вигляді роздаткового матеріалу про правила поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь