Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Облаштування сміттєвого майданчику на вулиці Йосипа Бокшая, 1

Дата: 25.11.2022 11:55
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Поточний стан з облаштуванням майданчиків для збору сміття у дворах більшості багатоповерхівок міста Чоп є незадовільним. Майданчиком зі встановленими на ньому сміттєвими контейнерами переважно користуються мешканці прилеглих багатоквартирних будинків. Незважаючи на те, що останнім часом вивезення сміття з майданчику здійснюється регулярно,  майданчики не відповідають сучасним нормам цивілізованого світу як по санітарно-гігієнічним та по естетичним критеріям.

Розлітання сміття навкруги під дією вітру та рознесення тваринами й птахами з постійно відкритих контейнерів, нерозуміння мешканцями правил користування майданчиком,  така ситуація є неприпустимою та потребує зміни на краще.

Для зменшення забруднення навколишнього природнього середовища, підвищення рівня  загальної культури мешканців та гостей  міста, зменшення ризиків розповсюдження інфекцій та з ініціативи Чопської міської ради на місці існуючого відкритого сміттєвого майданчика біля багатоквартирного будинку по вулиці Йосипа Бокшая, 1 побудовано павільйон із металоконструкцій із дахом. Встановлено Веб-камеру, для можливості загального нагляду за порядком в зоні майданчика з боку громадськості або правоохоронних органів.

Звертаємо увагу, що договір на вивезення сміття із ТОВ «АВЕ-Ужгород» має укласти кожен власник квартир та домоволодінь. За відсутність укладеного договору передбачається адміністративне покарання. Йдеться про невеликі суми, проте мешканцям громади потрібно думати не про те, як насмітити й уникнути покарання, а як утилізувати сміття цивілізовано. Лише в цьому випадку вулиці населених пунктів громади виглядатимуть по-європейськи чисто.

28 листопада 2022 року розпочнеться видача електронних ключів (чипів) представниками ТОВ «АВЕ-Ужгород» за адресою: м. Чоп, вул. Головна 43 в приміщенні Управління ЦНАП (Центр надання адміністративних послуг).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь