Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 29 сесії Чопської міської ради VIIІ скликання (ФОТО)

Дата: 08.12.2022 13:00
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Сьогодні, 8 грудня, відбулося засідання 29 сесії восьмого скликання Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 24 питання, серед яких 2 додаткових, а 3 направленні на доопрацювання та розгляд наступної чергової сесії.

Засідання розпочалося з вшанування захисників і захисниць України, які загинули боронячи нашу свободу та незалежність, та мирного населення, яке померло від рук російських загарбників, хвилиною мовчання. 

Місцеві обранці затвердили звіт про виконання бюджету  Чопської міської територіальної громади за січень – вересень 2022  року, Програму  сприяння діяльності, органу державної казначейської служби України в казначейському обслуговуванні установ і бюджетів Ужгородського району на 2022 рік і Програму мобілізаційної підготовки Чопської  міської територіальної громади на 2023 рік, план підготовки проектів регуляторних актів в сфері господарської діяльності на 2023 рік, план роботи Чопської міської ради на І півріччя 2023 року.

Також було внесено зміни до бюджету територіальної громади на 2022 рік і ряду Програм: створення та накопичення матеріального резерву Чопської міської територіальної громади на 2021-2025 роки; Програми „Турбота” на  2021 – 2022 роки та ” на  2023 – 2024 роки; розвитку органів місцевого  самоврядування  на 2021-2025 роки; Програми «Власний дім» Чопської  міської територіальної громади на 2022-2025 роки; управління об’єктами комунальної власності Чопської міської територіальної громади на 2020-2022 роки; розвитку освіти Чопської міської територіальної громади на 2017-2022 роки; соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Крім того, прийняті умови оплати праці Чопському міському голові, передано кошти іншої субвенції з місцевого бюджету та затверджено Договір на надання соціальних послуг громадянам Чопської міської територіальної громади на 2023 рік, збільшено розмір статутного капіталу Комунального підприємства «Водоканал Чоп».

Під час засідання було внесено зміни до штатного розпису Чопського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 1 та до до Переліку адміністративних послуг, що надаються через Управління Центр надання адміністративних послуг.

Разом із тим депутати затвердили бюджет Чопської міської територіальної громади  на 2023 рік.

Наостанок було прийнято 1 земельне рішення, а 3 направлено на доопрацювання.

У різному було обговорено питання електропостачання, і міський голова Валерій Самардак привітав членів депутатського корпусу з Днем місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь