Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Чопської міської територіальної громади

Дата: 19.12.2022 12:09
Кількість переглядів: 286

Фото без описуВиконавчий комітет Чопської міської ради (далі – Організатор) оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Чопської міської  територіальної громади (далі - конкурс).

Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081(зі змінами), рішення виконавчого комітету  від 07.12.2022 № 421  «Про затвердження умов та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних  маршрутах загального користування,  що проходять у межах Чопської  міської територіальної громади»

Об’єкти конкурсу:

№ об’єкта конкурсу

Назва маршруту

Протяжність маршруту, км

Періодичність виконання перевезень, дні роботи

Кількість автотранспортних засобів

Режим руху або порядок здійснення перевезень

1.

Чоп-Соловка

27,4

постійно

  1

звичайний 

2.

Чоп-Соломоново-Тисаашвань

16,6

постійно

  1

звичайний 

Умови конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах Чопської міської  територіальної громади (далі – Умови), затверджені рішенням виконавчого комітету  № 421 від 07.12.2022 р. (розміщені на сайті Чопської міської ради  https://chop-rada.gov.ua в розділі "Нормативна база/ Рішення виконавчого комітету").

Необхідну інформацію про об'єкт конкурсу можна одержати за телефоном:  0312/711242 або електронною поштою – chop@carpathia.gov.ua

Документи на конкурс подаються до міської ради за адресою: м. Чоп, вул.Берег 2, кабінет №10. Режим роботи: з пн. – чт. – з 8-30 до 18-00, пт. – з 8-30 до 14-30. 

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі – до 17 січня 2023 року включно. 

Перелік документів для участі у конкурсі визначений ст. 46 Закону України «Про автомобільний транспорт» та п. 29 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081.

Плата за участь у конкурсі не стягується.

Засідання конкурсного комітету буде проведено 17 січня  2023 року за адресою: м. Чоп, вул.Берег 2 (зал засідань Чопської міської ради). Початок засідання  о 10.00 год.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь