Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівника гуртка "Художня різьба по дереву" КЗ "Центр культури та дозвілля Чопської МТГ" відзначено обласною нагородою (ФОТО)

Дата: 21.12.2022 08:58
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

Вітаємо Віталія Михайловича Кінча - керівника гуртка "Художня різьба по дереву" КЗ "Центр культури та дозвілля Чопської МТГ" з почесною і  заслуженою нагородою.
У малому залі Закарпатської обласної ради сьогодні зібралися лауреати премій, голови конкурсних комісій представники обласної державної адміністрації та обласної ради.
Цьогоріч голова обласної ради Володимир Чубірко та  голова Закарпатської ОВА Віктор Микита спільно вручили п’ять обласних премій у галузі літератури і мистецтва, які названі на честь митців Закарпаття у різних номінаціях уже 26-й раз. 
«В умовах воєнного часу, мабуть, не просто творити. Але ваші твори, за які ми сьогодні вручаємо вам ці скромні відзнаки, свідчать про те, що ви знаходите натхнення й сили для того, щоб надихати своїми роботами нас і наших захисників. Бо саме їм ми завдячуємо тим, що можемо сьогодні проводити нашу зустріч... на яку надихає ваша робота...», — звернувся до присутніх Володимир Чубірко.

У свою чергу Віктор Микита подякував митцям за роботу і зауважив, що культура має важливе значення у боротьбі проти ворога і що ті всі мистецькі скарби, які має Закарпаття, потрібно презентувати світу, виносити на широкий загал.
Відтак голова Закарпатської облради запросив митців до діалогу, пропозицій та побажань у співпраці обласної влади з культурним середовищем. 
Художники, театрали, поети й письменники, культурознавці й хореографи зауважили, що з початку війни включилися у допомогу армії через організацію благодійних мистецьких заходів. Ішлося і про пропозиції збільшення матеріального забезпечення та організацію культурних вояжів за кордон до міст-побратимів і не тільки. Це, на думку митців, дозволило б зробити дві хороші речі: презентувати наші культурні надбання і зібрати кошти на підтримку ЗСУ або внутрішньо- переміщених осіб в Україні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь