Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про підвищення рівня освіти без відриву від військової служби та/або робочого місця для військовослужбовців, зокрема ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів, Захисників та Захисниць України

Дата: 17.03.2023 13:50
Кількість переглядів: 237

Фото без описуУправління праці та соціального захисту населення Чопської міської ради інформує про наступне.


Відповідно до листа Міністерства ветеранів України, приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика" підвищує рівень освіти без відриву від військової служби та/або робочого місця для військовослужбовців, зокрема ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів, Захисників та Захисниць України в рамках програми освітнього та кадрового розвитку таких осіб, що передбачає спеціальну знижку вартості навчання.
Для ветеранів війни та діючих військовослужбовців (зокрема для службовців МВС, Нацполіції, ДСНС, ТРО та ДФТГ) та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів, Захисників та Захисниць України пропонується пільгова знижка вартості навчання на 30% - 50% за двадцятьма спеціальностями різних освітніх рівнів.
Форма навчання - дистанційна.
За результатами навчання учасники отримають диплом державного зразка.
Також, Уманський національний університет садівництва в рамках укладеної Угоди про співпрацю та взаємодію надає послуги з професійної адаптації шляхом підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації ветеранам війни та діючим військовослужбовцям (зокрема для службовців МВС, Нацполіції, ДСНС, ТРО та ДФТГ) та для членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів, Захисників та Захисниць України за пріоритетними спеціальностями для відновлення економіки країни, зокрема у агропромисловому комплексі й можливості розвитку ветеранських фермерських господарств .
Разом з тим, у зв'язку з впровадженням пілотних проектів щодо утворення Центрів ветеранського розвитку на базі закладів вищої освіти, зокрема у м. Львів (Львівський національний університет ім. Івана Франка), м. Вінниця (Вінницький національний технічний університет), м. Дніпро  (Університет митної справи та фінансів) існує пріоритетність направлення військовослужбовців, зокрема ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів, Захисників та Захисниць України до зазначених закладів освіти для отримання послуг з професійної адаптації.
Контактні дані координаторів з питань вступу (Уманський національний університет садівництва):
096 705 86 38
063 620 59 62
Інформація для зв'язку з координаторами програми (Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика):
м. Миколаїв, вул. Котельна, 2
050-394-72-87 /Viber, telegram/
050-198-58-93 /Viber/
098-565-76-57
Чат бот
Сайт: mku.edu.ua
Електронна пошта: mku.osvita@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь