Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про скликання 33 сесії Чопської міської ради VIIІ скликання

Дата: 20.03.2023 14:23
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

У четвер, 30 березня, у залі засідань Чопської міської ради о 10.00 год. відбудеться засідання 33 сесії Чопської міської ради восьмого скликання з наступним порядком денним:

1. Про роботу постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку за 2022 рік.
2. Про роботу постійної комісії  з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, молоді і сім’ї та соціального захисту населення за 2022 рік.
3. Про затвердження Програми підтримки військової частини ****  на 2023 рік.
4. Про затвердження  програми «Проведення дворазової (весняно-осінньої) суцільної дератизації  на території Чопської міської територіальної громади на 2023 рік».
5. Про затвердження цільової  програми «Підтримання в належному стані правобережної дамби р. Тиса на території Чопської міської територіальної громади на 2023 рік».
6. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги Чопської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
7. Про внесення змін до Програми  утримання об’єктів та майна комунальної власності Чопської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.
8. Про внесення змін до  Програми соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
9. Про  внесення змін до рішення міської  ради від 22.12.2022  № 4«Про бюджет Чопської міської територіальної громади  на 2023 рік (нова редакція)» (зі змінами від 22.02.2023).
10. Про передачу майна в безоплатне користування.
11. Про встановлення розміру кошторисної  заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, поточного ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів на території Чопської міської територіальної громади.
12. Про звернення депутатів Чопської міської ради щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх.
13. Про розроблення детального плану території для розміщення оздоровчо-рекреаційного комплексу в с. Червоне.
14. Про розроблення детального плану території для розміщення будівель промисловості у с. Соловка, урочище «Надьегер».
15. Про внесення змін до рішення тридцять першої сесії  восьмого скликання Чопської міської ради № 49 від 22.02.2023р.
16. Про поновлення договору оренди земельної  ділянки.
17. Про надання згоди  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
18. Про передачу  безоплатно у приватну власність земельну ділянку  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
19. Про передачу  безоплатно у приватну власність земельну ділянку  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
20. Про передачу  безоплатно у приватну власність земельну ділянку  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
21. Про передачу  безоплатно у приватну власність земельну ділянку  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
22. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь