Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перепідготовка та підвищенню кваліфікації кадрів

Дата: 12.04.2023 12:01
Кількість переглядів: 318

УПСЗН Чопської міської ради інформує, що відповідно до листа Міністерства ветеранів України Навчальний центр по підготовці, перепідготовки та підвищенню кваліфікації кадрів здійснює соціальну та професійну адаптацію в частині надання освітніх послуг, а саме: професійної підготовки та/ або перепідготовки цільової групи на цивільні спеціальності (робітничі професії), що користуються попитом на ринку праці України, за такими професіями, як: тракторист, машиніст автогрейдера, машиніст екскаватора, машиніст катка самохідного з рівними вальцями, машиніст укладача асфальтобетону, машиніст бульдозера, машиніст дорожньо-будівельних машин, водій навантажувача, електрогазозварник а також водіїв транспортних засобів категорії "А", "А1", "В", "С", "С1", "СЕ" та "D", " D1".
Навчальний центр (НЦ) знаходиться в Київській області, в місті Біла Церква..
Відповідно до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту"  НЦ пропонує здійснювати професійну адаптацію з урахуванням навичок, умінь та побажань, за результатами успішного завершення повного курсу навчання видається документ державного зразка.
Підготовка за робітничими професіями триватиме від 3,5 до 6,5 місяців , в залежності від професії, вартість навчання від 9.200 грн. до 14.300 грн., без врахування вартості витрат на паливно-мастильні матеріали.
Навчання водіїв транспортних засобів, залежно від категорії, триватиме від 11 до 16 тижнів, вартість навчання складає від 7659 грн . до 13721 грн., в залежності від обраної категорії, вартість вказана з урахуванням витрат на паливно-мастильні матеріали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь