Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Маєте заборгованість за спожиту електроенергію? Укладайте угоду про реструктуризацію боргу!

Дата: 24.04.2023 10:49
Кількість переглядів: 153

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» нагадує краянам про механізм розтермінування оплати за  спожиту електроенергію.

Через скруту ситуацію у країні, війну, трату багатьма родинами роботи та годувальників, у споживачів виникають борги за спожиту електроенергію. Суми накопичуються, оплатити їх потрібно в будь-якому разі, але не всі можуть одразу розрахуватися. Це може призвести до судових претензій та додаткового зростання суми боргу, адже доведеться сплатити ще й судові видатки. Аби уникнути цього, ТОВ «Закарпаттяенергозбут» нагадує про один із способів розрахунку, який може допомогти вам вирішити проблему неможливості миттєвої оплати – це реструктуризація заборгованості.

У разі виникнення  у споживача заборгованості за спожиту електричну енергію Товариство пропонує укласти договір щодо реструктуризації  боргу та графік погашення заборгованості. 

Для цього необхідно звернутися у центри обслуговування клієнтів ТОВ «Закарпаттяенергозбут» із відповідною заявою. Відповідальні працівники ЦОК визначають суму першого платежу з огляду на платоспроможність споживача, на залишок суми запропонують термін реструктуризації (не більше 12 місяців).

Звертаємо вашу увагу, що укладання договору про реструктуризацію боргу не звільняє споживача від оплати поточного споживання електричної енергії!

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» намагається максимально врахувати індивідуальні потреби та особливості становища кожного споживача.

У разі, якщо у вас виникатимуть запитання з цього приводу чи з інших питань щодо постачання електроенергії, звертайтеся до:

  • інформаційно-консультаційного центру: (0312) 42-99-92;
  • кол-центру 0800505960;
  • Центрів обслуговування клієнтів: https://bit.ly/3do3log

Графік роботи: Пн – Чт: 08:00-17:00; Пт: 08:00-16:00; обід: 12:00 -12:48).

Нагадуємо також, що для всіх споживачів, які наразі отримують субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, термін її призначення закінчується у квітні поточного року. У травні житлова субсидія буде призначатися на наступний період (до квітня 2024 року), і однією з умов для її призначення є відсутність заборгованості за комунальні послуги, в тому числі за спожиту електроенергію. Відповідне роз’яснення надає Мінсоцполітики.

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» вдячне споживачам, які вчасно і в повному обсязі оплачують спожиту електроенергію – це запорука того, що генерації отримуватимуть кошти н виробництво електроенергії, і ми з вами будемо в теплі та комфорті.

Тримаємо енергетичний фронт, працюємо на перемогу!

 Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь