Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День відкритих дверей на факультеті математики та цифрових технологій УжНУ (ФОТО)

Дата: 02.05.2023 17:29
Кількість переглядів: 412

Гортання pdf-файлу за допомогою жестів, гра «Камінь, ножиці, папір» та гра, у якій слід ловити кульки, удосконалення функцій дронів ‒ таким буває день відкритих дверей, якщо потрапити на факультет математики та цифрових технологій УжНУ. І ці три проєкти щодо візуального керування рукою розробив першокурсник.

Або ж проєкт, що дозволяє моделювати розміщення сонячних панелей на дахах будинків. Знання з математики дуже стало в нагоді для цього нетривіального проєкту, наголосив його автор, студент- третьокурсник.

25 квітня до дня відкритих дверей на факультеті математики та цифрових технологій підготували насичену програму. Прийшли справді зацікавлені учні Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Чопської міської ради Ужгородського району  Закарпатської області та учні Ужгородських шкіл, які мріють у майбутньому пов`язати своє життя з ІТ-технологіями. Адже організатори заздалегідь приготували, оприлюднили та й розповсюдили програму, яка була розрахована на три години. Програма складалася з трьох частин, які і є головними цікавинками навчання на цьому факультеті. Зокрема, знайомство з студентським активом, від якого учні дізналися  про цікавинки студентського життя, у яких конкурсах вони брали участь,  у яких перемогли.

Декан факультету, професор Маляр М.М., та гаранти освітніх програм розповідали про структуру навчання та предмети, які опановують студенти під час навчання на кожній зі спеціальностей.

Наступна частина зустрічі – це проєкти студентів, які навчаються на факультеті. Вони розповіли та показали результати свого навчання у вигляді проєктів-розробок. Школярі були приємно вражені та змотивовані навчальними  досягненнями юнаків та дівчат, які лише на декілька років старші від них.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь