Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління праці та соціального захисту населення долучилося до онлайн-презентації Активних програм зайнятості

Дата: 10.05.2023 10:49
Кількість переглядів: 176

Фото без описуПредставники Управління праці та соціального захисту населення взяли участь в онлайн-презентації Активних програм зайнятості, організованою Ужгородською філією Закарпатського обласного центру зайнятості, з метою детального роз’яснення щодо практичного застосування нововведень Закону України «Про зайнятість населення». У 2023 році відбулося значне розширення активних програм зайнятості, зокрема це стосується надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних, осіб з числа ВПО, допомоги по частковому безробіттю. Присутніх було ознайомлено з участю служби зайнятості у реалізації програми щодо організації оплачуваних громадських робіт, організації суспільно-корисних робіт, видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці, надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.

На зустрічі було проінформовано про ваучер – документ встановленого зразка, що дає особі право на перепідготовку за робітничою професією, підготовку за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутого за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) рівня вищої освіти), спеціалізацію та підвищення кваліфікації у закладі освіти чи роботодавця.

За результатами заходу окреслено нові перспективи співпраці, зокрема найближчим часом заплановано зустрічі з роботодавцями у кожній територіальній громаді щодо впровадження активних програм зайнятості.

За детальною інформацією щодо послуг служби зайнятості роботодавці можуть звертатися в Ужгородську філію Закарпатського обласного центру зайнятості (м. Ужгород, вул. Андрія Новака, 45) або за номерами телефону: (0312) 64 98 36; (099)  470 13 00.

Із актуальними програмами шукачі роботи або роботодавці можуть ознайомитися на офіційному сайті Закарпатського ОЦЗ, на сторінці Ужгородської філії Закарпатського ОЦЗ у Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь