Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 34 сесії восьмого скликання (ФОТО)

Дата: 26.05.2023 12:25
Кількість переглядів: 155

Сьогодні, 26 травня, відбулося засідання 34 сесії восьмого скликання Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 51 питання, серед яких 1 додаткове.

Засідання розпочалося з вшанування захисників і захисниць України, які загинули боронячи нашу свободу та незалежність, та мирного населення, яке померло від рук російських загарбників, хвилиною мовчання. Опісля цього міський голова Валерій Самардак привітав депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження.

Місцеві обранці затвердили рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин м. Чоп». Враховуючи сумлінне служіння Україні, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, було присвоєно звання «Почесний громадянин міста Чоп» (посмертно) Героям:

- майстер-сержанту Літераті Олександру Олександровичу;

- молодшому сержанту Димченку Андрію Ігоровичу;

- солдату Олійнику Олександру Володимировичу;

- сержанту Бердянському Олегу Ігоровичу.

Під час засідання рідним і близьких загиблих Героїв вручено нагрудний знак.

Також нагороджено грамотою міської ради Юрія Поповича з нагоди Дня поліцейського офіцера громади.

Після цього затверджено ряд звітів: міського голови про діяльність виконавчих органів ради та про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами ради за 2022 рік; про роботу постійних комісій з питань бюджету та економічного розвитку та законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики за 2022 рік; про виконання Програми за 2022 рік;  про виконання бюджету  Чопської міської територіальної   громади за січень – березень 2023  року; про фінансово-господарську діяльність за 2022 рік КНП «Чопський ЦПМСД»; про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств «Водоканал Чоп» і «Чопський ринок» за І квартал 2023 року. Також затверджено декілька Програм: Програми впровадження системи вуличного відеоспостереження в населених пунктах Чопської міської територіальної громади на 2023-2025 роки; забезпечення права дитини на виховання у сімейному оточенні на  2023-2027 роки; підтримки військової частини на 2023 рік. Крім того, визначено замовника робіт з експлуатаційного утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення Горонглаб – Соловка-Червоне.

Разом із тим внесено зміни до рішення про податки і збори на 2024 рік, бюджету територіальної громади на 2023 рік та ряду Програм: благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки; поводження з твердими побутовими відходами на території Чопської міської територіальної громади на 2022-2023 роки; фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки; підтримки військової частини на 2023 рік; фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги Чопської міської територіальної громади на 2022-2024 роки; „Турбота” на  2023 – 2024 роки та Положення про надання одноразової адресної матеріальної допомоги громадянам Чопської міської територіальної громади за зверненням через Управління Центр надання адміністративних послуг; «Власний дім» Чопської  міської територіальної громади на 2022-2025 роки; утримання об’єктів та майна комунальної власності Чопської міської територіальної громади на 2023-2025 роки; соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Також під час сесії було внесено зміни до Переліку адміністративних послуг, що надаються через Управління ЦНАП, об’єкт оренди до Переліку другого типу та надано дозвіл на передачу в оренду, достроково припинено договір оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності, затверджено Положення про порядок використання шкільних автобусів і план роботи Чопської міської ради на ІІ півріччя 2023  року

Наостанок надано дозвіл на розроблення двох і затвердження одного детального плану території, прийнято 19 рішень щодо земельних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь