Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Покращення благоустрою та покарання за його порушення

Дата: 22.08.2023 14:33
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

У Чопській міській територіальній громаді триває робота комісії з питань благоустрою, яка здійснює перевірки прибудинкових територій домоволодінь приватного сектору та багатоквартирної забудови, власники якої відмовилися від послуги прибирання. У разі виявлення порушення члени комісії проводять профілактичну бесіду щодо необхідності його усунення: покіс зеленої зони поблизу будинку, прибирання обрізаного гілля чи сміття тощо.

Більша частина мешканців дослухаються до рекомендацій і виконують їх. Однак деякі громадяни ігнорують будь-які зауваження, тому запроваджені практичні кроки виховної роботи у боротьбі з такими порушниками. І є вже певні результати: складено адміністративні протоколи за порушення правил благоустрою територіальної громади та накладаються штрафні санкції. Робота в цьому напрямку продовжуватиметься й надалі.

Разом із тим для покращення благоустрою міста затверджена та реалізовується Програма поводження з твердими побутовими відходами, відповідно до якої триває облаштування закритих контейнерних майданчиків для збирання твердих побутових відходів, доступ до котрих через електронний ключ будуть мати лише мешканців навколишніх будинків. Крім того, триває встановлення системи відеоспостереження з можливістю фіксування обличчя та номерних знаків машин, що допоможе ідентифікувати людей, які викидають сміття поза і поблизу майданчиків. Бо, на жаль, і такі випадки трапляються. Зокрема, працівниками міської ради було зафіксовано неодноразове викидання сміття у невстановленому для цього місці. Такими діями мешканці порушують правила благоустрою, за що передбачено покарання.

Шановні мешканці Чопської міської територіальної громади! Закликаємо усіх відповідально ставитися до правил благоустрою та не порушувати їх,  упорядковувати свої прибудинкові території та не створювати несанкціонованих сміттєзвалищ. Тільки спільними зусиллями ми зробимо наше місто кращим!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь