Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Покращення благоустрою громади

Дата: 05.09.2023 09:28
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

Протягом літа ми неодноразово піднімали питання благоустрою нашої громади, зокрема, щодо  самовільного викидання відходів від покосів та обрізування дерев, великогабаритних та будівельних відходів в будь-які місця спільного користування (тротуари, дороги, майданчики для побутових відходів тощо). Висловлюємо щиру подяку свідомим мешканцям, які після ознайомлення з нашими публікаціями, зверталися до комунального підприємства «Чистий Чоп» для вивезення таких відходів.

Нагадуємо! Приймання відходів від покосів та обрізування дерев, великогабаритних та будівельних відходів здійснюється виключно на Чопському сміттєзвалищі.

Перевезення відходів до Чопського сміттєзвалища здійснюється силами і за рахунок власника відходів або найнятим транспортом. КП ЧМР «Чистий Чоп» має можливість забезпечити перевезення таких відходів за відповідною заявкою. Приймання відходів на Чопському сміттєзвалищі здійснюється за встановленими цінами.

У випадку порушення правил поводження з відходами, винні особи будуть притягнуті до адміністративної відповідальності, а також будуть зобов’язані відшкодувати всі витрати пов’язані з ліквідацією несанкціонованих сміттєзвалищ.

Зі свого боку ми також робимо все можливе для покращення благоустрою. На завершальному етапі облаштування закритих майданчиків: триває під’єднання до електромережі, після чого представники «АВЕ Ужгород» роздадуть електронні ключі. Тож частина майданчиків, поблизу яких завжди збиралися купи великогабаритного сміття, будуть ліквідовані, а місця їхнього попереднього розташування будуть облагороджені.

Шановні мешканці, просимо й надалі з повагою ставитись до своєї громади і не допускати забруднення та захаращення території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь