Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагадування про отримання дозволів на розміщення зовнішньої реклами

Дата: 11.09.2023 09:12
Кількість переглядів: 166

 

Фото без описуЗа результатами роботи Комісії з обстеження та виявлення самочинно встановлених (без необхідних дозвільних документів) рекламних засобів на території Чопської міської територіальної громади Чопська міська рада повідомляє: рекламодавці, які самочинно  встановили рекламні засоби на території Чопської міської територіальної громади, для отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами повинні надати документи, що підтверджують раніше видані дозволи на розміщення реклами, погоджувальні документи інше.

Для отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами Замовнику необхідно звернутися до Управління ЦНАП із заявою встановленого зразка з відповідними документами:

1. Фотокартка (в кольорі) або комп’ютерний макет місця з фрагментом місцевості (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів), на якому планується розташування рекламного засобу. У разі розміщення на фасаді будівель та споруд надається фотокартка усього фасаду.

2. Ескіз рекламного засобу з конструктивним вирішенням, завірений підписом і печаткою розробника, який має право виконувати послуги (роботи) будівельного проектування, конструювання або пов’язані із створенням об’єкта архітектури.

3. Топогеодезичний знімок місцевості М 1:500 з прив’язкою місця розташування рекламного засобу (у 2-х примірниках) з підписом і печаткою відповідального за топогеодезичне знімання.

4. Документи, що посвідчують особу представника та підтверджують його повноваження діяти від імені заявника (у випадку подання пакету документів уповноваженою особою)

Разом із тим відповідно до рішення сесії у громаді діє Положення про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, що перебуває у комунальній власності Чопської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь