Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт Дія.Бізнес та онлайн-сервіс – Маркетплейс фінансових можливостей

Дата: 12.09.2023 10:44
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

Проєкт Дія.Бізнес було ініційовано Міністерством цифрової трансформації України у лютому 2020 року.

Проєкт має дві складові: онлайн складову — вебсайт Дія.Бізнес у форматі one-stop-shop та офлайн складову — мережу центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у регіонах України.

Наразі вебсайт Дія.Бізнес включає понад 35 цифрових сервісів для потенційних та діючих підприємців, а його користувачами стали понад 4,2 млн осіб.

Мережа офлайн-центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес налічує 14 офлайн-осередків: 13 з них — у містах України та один центр відкрито за кордоном у м. Варшава (Республіка Польща).

У центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес надаються безоплатні консультації з питань ведення та розвитку підприємницької діяльності, проводяться навчальні заходи та довготривалі освітні програми, а також освітні акселераційні програми для сприяння підприємцям у розвитку власної справи.

На сьогодні забезпечення доступу до фінансування для малих та середніх підприємств (далі – МСП) є ключовим завданням для успішного розвитку підприємництва та підтримки економіки України в умовах триваючої повномасштабної війни.

З цією метою на вебсайті Дія.Бізнес функціонує онлайн-сервіс – Маркетплейс фінансових можливостей (далі – Маркетплейс), де представлено понад 500 фінансових програм та послуг, що включають також регіональні, державні та міжнародні фінансові програми підтримки підприємництва.

Маркетплейс допомагає підприємцям обрати необхідну фінансову програму, дізнатись про неї повну інформацію та умови участі, а також мати прямий зв’язок з розпорядниками програм (фінансовими інституціями, банківськими установами, ЦОВВ та міжнародними організаціями).

Це надає можливість МСП вибирати оптимальні фінансові рішення відповідно до потреб та можливостей для подальшого розвитку та масштабування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь