Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про перейменування вулиці в м. Чоп

Дата: 15.09.2023 12:28
Кількість переглядів: 525

Фото без описуЧопська міська рада інформує про початок проведення громадського обговорення для отримання пропозицій щодо перейменування однієї із вулиці м. Чоп та запрошує усіх бажаючих жителів Чопської територіальної громади долучитись до обговорення даного питання:

1.Організатор громадського обговорення: Чопська міська рада.

2. Пропонується перейменувати одну з вулиць м. Чоп на вулицю Бориса Джонсона, прем’єр-міністра Великої Британії ( 2019-2022 рр.).

3. Суб’єкт, що вніс пропозицію щодо перейменування вулиці: усні звернення  громадян про присвоєння назви однієї із вулиць в честь Бориса Джонсона, який різко засудив  вторгнення Росії в Україну і  одним із першим підтримав України у цей нелегкий для народу час.

4. Поштова адреса та /або адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форма для подання пропозицій (зауважень):

15204, м. Чоп, вул. Берег, 2, е-mail: chop@carpathia.gov.ua,  тел/факс : контактний номер телефону: 71-12-421,  71-19-90

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються не менш як протягом 60 днів з дати опублікування цього повідомлення у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

5. Громадські слухання відбудуться 16 листопада 2023 року о 12.00 год. за адресою: Закарпатська область, м. Чоп, вyл. Бeper, 2.

6. Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є начальник відділу архітектури та містобудування Ірина Зазулич.

7.Результати проведення  громадського обговорення буде опубліковано на офіційному веб-сайті Чопської міської ради.

Громадське обговорення здійснюватиметься у відповідності до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», міської ради», рішення Чопської міської ради від 13.09.2023 про внесення змін  до рішення шостої сесії восьмого скликання Чопської міської ради   від 23 червня   2021 року  № 22  «Про затвердження складу комісії  та положення по найменуванню  або перейменуванню об’єктів територіального підпорядкування, увічнення пам’яті визначних діячів та подій, встановлення пам’ятних знаків на території Чопської міської територіальної громади, «Порядку найменування об’єктів міського підпорядкування, увічнення пам’яті видатних діячів та подій, встановлення пам’ятних знаків».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь