Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

Дата: 19.10.2023 17:39
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

Сьогодні, 19 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 33 питання, серед яких 10 додаткових.

Присутні заслухали та затвердили розпорядження міського голови, Порядок видачі довідок про фактичне місце проживання (не проживання) осіб на території Чопської МТГ за певною адресою, звіти про роботу Відділу «Трудовий архів» за 2022-2023 роки, Управління освіти, культури, молоді і спорту за 9 місяців 2023 року та виконання заходів з підготовки господарського комплексу  та установ бюджетної сфери до роботи в осінньо – зимовий період 2023-2024 рр. Також було схвалено ряд Програм: підтримки військової частини на 2023 рік; мобілізаційної підготовки Чопської  МТГ на 2024 рік; проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення на території Чопської МТГ, що підлягають викупу шляхом продажу на 2024-2026 роки; забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Чопської МТГ на 2024 – 2026 роки.

Крім того, надано дозвіл на приватизацію квартири та розміщення соціальної  реклами, внесено зміни до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті та наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій Чопської міської територіальної громади. Разом із тим утворено комісію з обстеження території Чопської МТГ на предмет самовільно розміщених тимчасових споруд та забудов в порядку контролю у сфері благоустрою та погоджено розміщення особи у Центрі надання соціальних послуг Великодобронської сільської ради.

Наостанок було прийнято 16 рішень щодо надання матеріальної допомоги та 2 рішення щодо надання допомоги на поховання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь