Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У міській раді відбулася зустріч із представниками ГУНП в Закарпатській області (ФОТО)

Дата: 09.11.2023 16:41
Кількість переглядів: 494

Фото без опису

Сьогодні, 9 листопада, у приміщенні Чопської міської ради проведено цікавий та конструктивний захід за участю громади та поліції. Приємно, що ініціатором зустрічі виступив начальник управління головної інспекції поліції Закарпатської області полковник поліції Володимир Дьордяй, а також начальник відділу службових розслідувань управління головної інспекції полковник поліції Олександр Софілканич, завдяки чому вся громада довідалася не тільки про функціонування такого підрозділу, але і завдання та повноваження підрозділу та його роль у тісній взаємодії поліції із громадою. Завдяки цьому у зустрічі в широкому форматі взяли участь як керівництво,  так і актив Чопської міської територіальної громади, представники депутатського корпусу, керівники освітніх закладів, старости округів, а також громадяни, які мали можливість одночасно звернутися зі скаргою, заявою чи подякою відносно поліцейських.
У заході також взяв участь начальник відділу поліції № 1 Ужгородського РУП ГУНП підполковник поліції Денис Гайду, поліцейський офіцер громади та дільничний офіцер поліції, а також керівник сектору поліцейської діяльності відділу поліції Вячеслав Крулько. 

Слід відмітити, що такі заходи є дуже ефективними, оскільки вирішення будь-яких проблем і їхній пошук, якраз і здійснюється у процесі взаємодії та діалогу.  Дуже важливо, що поліція області та відділу поліції № 1 турбується про створення безпекового середовища у громаді і здійснює заходи, спрямовані на покращення криміногенної ситуації в регіоні.  На заході громада довідалася про нові проекти в поліції, окрім впровадження поліцейського офіцеру громади, а саме електронну фіксацію всіх дій із затриманими особами ІП Custody records, систему відеонагляду «Безпекове Закарпаття». Приємно відмітити, що управління головної інспекції, як і поліція загалом, покращує комунікацію із громадянами, прикладом якої є презентований канал комунікації - чат- боту у Телеграм каналі УГІ.  

Представники громади, депутатський корпус в цілому задоволені співпрацею із поліцейськими відділу поліції, але обговорення буденних проблемних питань та пропозицій з удосконалення діяльності поліції відбулося.

Ця зустріч пройшла в теплій робочій атмосфері. Представники управління головної інспекції ГУНП надали вичерпні відповіді на проблемні запитання, які турбують представників громади, та шляхи їх спільного вирішення в майбутньому.    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь