Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівники УПСЗН взяли участь у навчанні з міжвідомчого реагування на випадки домашнього насильства (ФОТО)

Дата: 06.12.2023 11:49
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

4-5 грудня представники Управління праці та соціального захисту населення взяли участь у дводенному навчанні з міжвідомчого реагування на випадки домашнього насильства для уповноважених осіб із питань запобігання та протидії домашньому насильству, суб’єктів взаємодії, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству у територіальних громадах, а також здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, реалізовують заходи з виконання обласного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» на період до 2025 року.

На заході були присутні представники Департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОВА, Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, Головного управління національної поліції Закарпатської області, Закарпатської громадської жіночої організації «Веста», управлінь, відділів соціального захисту населення, у справах сім’ї та молоді, виконавчих комітетів територіальних громад нашої області.

Захід відбувся у рамках щорічної всеукраїнської акції  «16 днів проти насильства».

Йшлося про реалізацію державної політики щодо запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, проблемні питання та шляхи їх вирішення, розглядався національний механізм взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, порядок встановлення статусу особі, яка вважає себе потерпілою від торгівлі людьми. Також увагу присутніх було звернуто на  посилення роботи територіальних громад Закарпатської області по взаємодії органів поліції області з іншими суб’єктами щодо реагування на випадки домашнього насильства. Окремим питанням розглядалася робота по впровадженню спеціальних програм для осіб, які скоїли домашнє насильство (кривдники), а також взаємодія з органами суду з цього питання за результатами судового розгляду адміністративних проваджень. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь